≫ 

Laća izvređao Karleušu, ona mu poručila: "Sutra mi vrati pare ološu, davala sam novac za lečenje tvoje majke"

- Zbog Marine Tucakovic i iz sažaljenja prema njegovom duševnom stanju i bolesti zavisnosti, moji saradnici i ja, trpeli smo privatno Radulovićeve konstantne napade ludila i uvreda - tvrdi Jelena

  • 30
Jelena Karleuša i Milan Laća Radulović Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović, Instagram/karleusastar

Nakon što je sinoć Laća Radulović, sin pokojne Marine iznenada objavio tekste pesme koju je napisao, a koja je navodno trebalo da se nađe na novom albumu Jelene Karleuše, oglasila se i pop diva i uputila brutalnu poruku tekstopiscu.

Naime, Laća je sinoć objavio tekst pesme koju je Jelena kupila od njega još pre dve godine.

Tim povodom sada se oglasila Jelena i objavila prepiske koje je sinoć razmenila sa Radulovićem, a u kojim se može videti da je tekstopisac bez ikakvog razloga najstrašnije vređa i odbija da vrati novac koji je navodno uzeo za dva teksta koja joj je napisao i sada bez dozvole objavio na Tviteru.

- Ovo su poruke od sinoc, Milana Radulovića Laće, sina Marine Tucaković, koje mi je uputio. On je na mom albumu koji se sprema imao DVA teksta. Jedan, na pesmu Darka Dimitrova, objavio je IZ ČISTA MIRA sinoć na Tviteru. Uz pretnje. Za oba teksta, ovaj "autor" je plaćen pre godinu dana, pred svedocima - napisala je Jelena i dodala:

- Zbog Marine Tucakovic i iz sažaljenja prema njegovom duševnom stanju i bolesti zavisnosti, moji saradnici i ja, trpeli smo privatno Radulovićeve konstantne napade ludila i uvreda. Ćutali smo i na njegovo obmanjivanje javnosti da je on autor svih mojih tekstova na albumu. Na albumu je ukupno 16 pesama, a njegova dva teksta su ZAMENJENA. Upozoravam kolege da se zaštite od ovakvih "ljudi" overenim ugovorima - dodala je Jelena.

Objava Jelene Karleuše Printskrin: Instagram/karleusastar

U nastavku teksta vam u celosti prenosimo sadržaj poruka koje su Karleuša i Laća sinoć razmenili:

- Zamoliću te da prestaneš da pišeš gluposti na Tviteru. Ja nisam dužna da trpim tvoje narkomanske ispade. Budeš li napisao još jednu glupost, tvoji tekstovi ne idu i zamoliću te da mi odmah vratiš pare. Iz poštovanja prema Marini tolerišem tvoje ispade, ali sada si preterao-  napisala je Karleuša Laći u poruci, a on odgovorio:

- Narkoman ti poništava album. Baj, srećo.

- Sutra mi vrati pare koje sam ti dala", napisala je Jelena, a on otkrio da ništa nije uzeo, pa joj napisao da je bolje da je k**va.

- Ovo što si napisao da sam k**va, k**va ti je davala pare za lečenje majke, sram te bilo, ološu", dodala je pevačica.

Inače, Jelena je nedavno za medije izjavila da je album koji priprema skoro pri kraju, te da sada radi na vizualizaciji istog.

Video: Videli biste pakao: Karleuša otkrila da li bi snimila rijaliti, pa progovorila o Ceci, Dari i Seki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A secam se

    13. novembar 2022 | 12:27

    Skoro ga je branila od Cece, sta je Karli dusooo?

  • Zoran

    13. novembar 2022 | 12:41

    Dokle bre vise sa njom po vestima, koga interesuju njene price.Samo je ona dobra na ovom svetu i niko vise.Objavite nesto lepo o normalnim ljudima a ne o njoj,alli nazalost kada je neko krutikuje ne objavljujete negativne komentare ko da platu primate od nje.

  • Utrecht

    13. novembar 2022 | 12:03

    Ljudi i Srbiji očigledno nisu upućeni koliko je država zaostala. Pa kako platila tekst za pesmu pred svedocima? Ovde bi već odavno imala poresku upravu na vratima. Kao prvo kad nešto kupiš, bio to i text sklopiš ugovor i uplatiš preko banke. On na to plati porez na zaradu a ti prijaviš kao troškove. Inače, to je klasična utaja poreza i to pred svedocima je ovde nezamislivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA