Nataša Bekvalac odustala od koncerta u Areni: Ovo je pravi razlog!

- Jako sam želela da koncert bude u Areni sledeće godine - rekla je Nataša

  • 7
Nataša Bekvalac Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac je u februaru 2020. godine održala uspešan koncert u beogradskoj Areni, a imala je jaku želju da za sledeći Dan zaljubljenih, 14. februara 2023. godine ponovi druženje sa prestoničkom publikom na istom mestu.

Međutim, do toga, ipak, neće doći. Nataša je, naime, razgovarala sa saradnicima o detaljima koncerta, te se raspitivala o svemu što je vezano za marketing istog, ali je na posletku odlučila da odustane od ideje.

- Nataša je prezadovoljna koncertom koji je održala pre dve i po godine. Puno joj je srce bilo što je Arena bila ispunjena do poslednjeg mesta i što su svi pevali sa njom u glas od prve do poslednje pesme. Smatra da je to kruna njene karijere, pa je maštala da i naredne godine na tako velikom stejdžu zapeva pred Beograđanima - započinje izvor.

- Kako je vreme prolazilo, shvatila je da je u ovom momentu Arena preveliki zalogaj. Nije ostalo mnogo vremena do februara za sve ono što bi volela da odradi, pa je svima u okruženju rekla da se planovi menjaju - dodaje izvor, a Nataša je potvrdila ove tvrdnje.

- Jako sam želela da koncert bude u Areni sledeće godine. Okupila sam ljude, ušla sam ambiciozno u priču, za sve oko koncerta treba mnogo vremena... Počeli smo da pričamo o idejama. Međutim, ubrzo sam shvatila da nije momenat za tako nešto - rekla je pevačica.

- Ne bi sve bilo onako kako želim. Poručila sam svima da ćemo ostaviti sve za neku drugu priliku. Otkazala sam, za sada, planiranje tako velikog projekta - kazala je Nataša Bekvalac za Blic.

Video: Neko se uneredio u novom stanu: Nataša Bekvalac besna, a ćerka joj dala urnebesan odgovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bubanj

    14. novembar 2022 | 20:36

    Može da napuni seosku diskoteku ali BG arenu teško.

  • Crni

    14. novembar 2022 | 19:41

    Pa ova ne moze ni spajz da napuni a kamoli Arenu

  • 534

    14. novembar 2022 | 19:18

    Naravno da ne bi bilo posećeno jer srbi ne slave dan zaljubljenih. Idu na slavu, Sveti Trifun.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA