≫ 

Karleušine ćerke ne žele da krenu maminim stopama: "Njihove drugarice su moji verni fanovi"

Dok se starija ćerka opredelila za manekenstvo, mlađa se okrenula sportu, a Jelena nam je otkrila da li su već sada odlučne u nameri kojim zanimanjem će se baviti u budućnosti

  • 17

Pop diva Jelena Karleuša nastupiće u novogodišnjoj noći u luksuznom beogradskom hotelu, a pred našim kamerama progovorila je o naslednicama i otkrila da li pokazuju afinitete ka javnim zanimanjima, tačnije da li žele da krenu njenim stopama.

Kako je iza nje burna godina, i što se tiče poslovnog, ali i privatnog života Jelena nam je na početku otkrila koju želju će sebi poželiti u novogodišnjoj noći.

Iz godine u godinu Jelenine i Duškove naslednice novogodišnju noć dočekuju na maminom nastupu, što će biti slučaj i ove godine.

- Sigurna sam da one to ni za živu glavu ne bi propustile, one uvek povedu i drugarice. Ponosne su na mamu, njihove drugarice su mamini fanovi, vole kako se mama oblači, vole moje pesme i jedva čekaju nove - rekla nam je Jelena.

S obzirom na to da su obe ćerke izložene javnosti zbog Jeleninog i Duškovog zanimanja, i Atina, ali i Nika i te kako su popularne na društvenim mrežama. Dok se starija ćerka opredelila za manekenstvo, mlađa se okrenula sportu, a Jelena nam je otkrila da li su već sada odlučne u nameri kojim zanimanjem će se baviti u budućnosti.

- Moja Atina je viša od mene, verovali ili ne, a Nika samo što nije prestigla mamu. Visoke su devojčice, lepe, odlični učenici. Moram da kažem da mi Nika ima boginje trenutno i da nismo spavali sigurno četiri ili pet dana zbog temperature - ističe Jelena i nastavlja o ćerkama:

- Atina želi da bude mankenka, ali to je normalno jer sam i ja u njenim godinama želela da budem i manekenka, igračica, glumica, pevačica i svirala sam flautu. Evo, Atina sada svira klavir, ima tu želju da bude manekenka, ali to verovatno znajući, pošto je ona moja mala kopija da će se afiniteti menjati i mama će joj biti najveća podrška šta god da odluči. Jedino pevačica ne želi da bude, opet kažem šta god da odluči mama će joj biti bezrezervna podrška - ističe Jelena za Telegraf.rs.

Video pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    15. novembar 2022 | 16:06

    Čuj, odlučila da se bavi manekenstvom 😂😂😂 Na kraju će se udati za “biznismena”.

  • info point

    15. novembar 2022 | 17:30

    Karleuša kao i uvek neobjektivna i umišljena bez osnove. Bolje da objasni ćerki da nije dovoljno lepa za manekenku.

  • boki

    15. novembar 2022 | 15:31

    Bravo !!! Pametna deca na tatu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA