Prva objava Karleuše nakon haosa sa Topalkom: "Postojim kako bi Srbija sijala u mraku"

Komentar Jelene Karleuše ispod objave Milana Topalovića Topalka izazvala je pravi haos na mrežama

  • 30
Jelena Karleuša Foto: Kobra, Printskrin: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša ponovo je podigla "buru" na društvenoj mreži Instagram svojom objavom.

Naime, Jelena se oglasila i poslala poruku svojim "hejterima", a nakon toga se obratila svima onima koji je podržavaju i istakla da "nema nje, Srbija bi bila u mraku".

- Zli ljudi... Morate da prestanete da me ogovarate, da mi zavidite i da me mrzite. Dobićete rak od stresa. Duboko udahnite i idite na nečiji drugi profil. Možete vi to. Spasite se, ko je loše mislio o meni, kukala mu majka. Ajd polako... Jer ovu boginju (divu i kraljicu), zabole za vaše nebitno mišeljenje i 3 pratioca (A i žao mi je da pocrkate, mada ste g.....). A vi koji me volite i koji pišete najdivnije poruke i komentare, hvala vam što me svakodnevno podsećate koliko sam najlepša i najbolja. U stvari, ja sam savršena. Savršeno biće. Život je lep. Kao ja. I zato slobodno pišite još, volim to da čitam. Moja lepota leči, popravlja vam raspoloženje i dan čini obasjan sunčevim zracima. Moja dobrota je blagoslov i ja postojim kako bi Srbija sijala u mraku. Jedna lepa misao o meni donosi sreću. I zato uplatite loto. Anđeo je među vama. Moja muzika je dokaz van vremenske božanske energije. Živite u JK eri srećni zbog mogućnosti - napisala je Karleuša na svom Instagramu.

Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/karleusastar

Podsetimo, Jelena je juče ostavila komentar ispod fotografije koju je objavio pevač Milan Topalović Topalko na kojoj se vidi da je on u šumi u lovu.  Karleušin komentar kojim mu je opsovala majku, izazvao je "haos" na društvenim mrežama", a više o tome pročitajte ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedna majka

    18. novembar 2022 | 10:52

    Jadno nam svetlo ako smo došli dotle da nam ti sijas …

  • Ana

    18. novembar 2022 | 11:39

    Kome ti sijas, poznata po aferi mladez?? Pokri se usima sramoto zenskog roda. I dajte sklonite je vise iz medija, dosadila je i bogu i narodu

  • Mića

    18. novembar 2022 | 11:14

    Kako je nije sramota da mu psuje majku,kako bi bilo da on njoj opsuje,isto boli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA