≫ 

Šako Polumenta opet u centru skandala zbog poruke kojom se udvarao devojci: Njen odgovor je hit

Nakon brojnih skandala i navodnih poruka koje je putem društvenih mreža slao devojkama, Polumenta je opet u centru skandala, zbog novog snimka

  • 5
Šako Polumenta Foto: Nikola Tomić, Printskrin: TikTok/odovogmozedaserikne

Pevač Šako Polumenta još jednom se našao na meti javnosti, nakon što je na drutšvenoj mreži Tiktok isplivala navodna glasnovna poruka koju je poslao nepoznatoj devojci, kojoj se udvarao.

On je nekoliko puta bio u centru skandala zbog raznih afera, i to uglavnom sa mlađim devojkama, a sada su isplivale nove intimne poruke koje je slao izvesnoj Aleksandri.

Šako je, naime, nedavno slao neprimerene poruke i video-snimke jednoj maloletnici, zbog čega su njeni roditelji navodno podneli krivičnu prijavu protiv njega, a sada se na Tiktoku pojavio audi snimak, na kojem se može čuti kako se Polumenta udvara devojci.

- Uh, pa ti si meni preslatka, preslatka, baš. Hoću da te čujem, Aleksandra - govori Šako, na šta mu je ona odgovorila:

- Uh, a vi mene toliko plašite, baš. Je l' vam treba pomoć, Šako? - rekla mu je devojka na snimku koji se može čuti na mrežama.

Snimak možete poslušati u nastavku teksta:

@odovogmozedaserikne Dođi da me ljubiš #foryoupage #fyp #fypシ #viral #balkan #srbija #šakopolumenta #viraltiktok ♬ original sound - KOCKU I SEĆERA

Podsetimo, pre nekoliko godina, starleta i rijaliti učesnica Mina Vrbaški optužila je Šaka da joj je slao intimne poruke.

Video: Nakon navodne afere sa Šakom Polumentom, Mina Vrbaški objavila ovaj snimak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    21. novembar 2022 | 14:30

    Ma kako da ne.. Bas joj glas zvuci uplaseno.. A on covek mozda ni ne zna koliko godina ima.. Na slikama izgledaju sa 17 kao 35..ne opravdavam nikoga ali i ove cure danas haos.. Tuzno

  • Перагеније

    21. novembar 2022 | 12:46

    Шако Полумента римује се са палента...

  • Ccc

    21. novembar 2022 | 14:40

    Kad prije izadje iz zatvora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA