Mina Kostić (47) prvi put u javnosti sa 15 godina mlađim dečkom: Nikola je imao i starije od mene

Mina je otkrila i kako je njena ćerka reagovala na novog dečka

  • 0
Mina Kostić Prinskrin: TvPink/Premijera

Pevačica Mina Kostić nije se hvalila svojim ljubavnim životom, a poznato je da ima dečka koji je od nje mlađi 15 godina.

Naime, pevačica je ispričala detalje upoznavanja sa partnerom i otkrila nove detalje.

- Šetala sam sa Anastasijom i kučićima, on je prišao, pomazio kucu i tako je počelo. Neko vreme se nisam javljala, neke dve nedelje, jer ja ne koristim te društvene mreže. On jeste mlađi, kakve to veze ima?! Imala sam i starije pa nikome ništa, ali i Nikola je imao i starije od mene - nasmejala se pevačica.

- Tako je bilo, slikali smo se, posle smo se prijateljski dopisivali iako sam odgovor dobio sa zakašnjenjem. Počeli smo da šetamo, da se viđamo, sve je jako spontano bilo - izjavio je Nikola.

Mina Kostić Prinskrin: TvPink/Premijera

Oni su priznali, u emisiji "Premijera", i kako je Anastasija, Minina ćerka, reagovala na njihovu ljubav i kako se slaže sa maminim partnerom.

- Ona je jako srećna, drago joj je. Kada sam je pitala ima li nešto protiv, rekla je da imam svoj život i da je sve u redu. Lepo se slažu - ponosno je rekla pevačica.

- Anastasija je divna devojčica, vaspitana i kulturna. Šalimo se, družimo se, idemo u teretanu zajedno, sve je super - otkrio je Nikola.

Podsetimo, pevačicu Minu Kostić tokom karijere prati jedan skandal koji bi najradije izbrisala iz svoje prošlosti, a to je tuča s koleginicom Indirom Aradinović Indi na Grandovom festivalu 2008. godine.

Još fotografija Mininog 15 godina mlađeg dečka pogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA