Kompozitor žestoko izvređao Dušicu Jakovljević, voditeljka mu odgovorila: "Ovo spada u internet nasilje"

- Pijandura je iznenađena, a i uvređena - napisao je on

  • 6
Dušica Jakovljević i kompozitor Saško Nikolić Foto: ATA Images

Kompozitor Saša Saško Nikolić izvređao je na društvenim mrežam voditeljku Dušicu Jakovljević, a ona mu je odmah odgovorila.

Naime, Saško je na svom Instagramu podelio video klip gde je otac Bože Džonsa, Karađorđe Ristanović negativno komentarisao rijaliti Zadruga u kojem je donedavno boravio njegov sin i osvrnuo se na rekaciju voditeljke.

- Pijandura je iznenađena, a i uvređena - napisao je on, a ovim povodom oglasila se i Dušica.

Dušica mu nije ostala dužna, te mu odmah odgovorila žestoko.

- Molim vas recite mi ko je pomenuti gospodin. Prvi put čujem za čoveka. Svako svojim izražavanje, pa i na društvenim mrežama govori o svojoj kulturi. Ja svojim ponašanjem i dopstojanstvom koje sam i to veče pokazala u emisiji ne bih da se spuštam na nivo čoveka kojeg i ne poznajem i koji se tako izražava. Ne znam samo da li je svestan da to što je napisao spada u internet nasilje. Pošto su ovo dani od Aranđelovdana pa do Božićnog posta dani praštanja oprostiću mu što je to napisao i što uopšte zaključuje takve stvari o ženi koju i ne poznaje. Sve mu najbolje želim - poručila je voditeljka za "Kurir", koja je u poslednji čas morala da odloži operaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA