Selma Bajrami o paklu kroz koji prolazi zbog bivšeg muža: "Nisam imala novac da se borim za dete"

Povukla se sa scene nakon razvoda od supruga Muje Musića, a nedavno se vratila i progovorila o agoniji kroz koju i dalje prolazi

  • 0
Selma Bajrami Foto: Instagram/selmabajrami.star

Pevačica Selma Bajrami i dalje vodi bitku za starateljstvo nad sinom, koji joj je otet iz naručja nakon razvoda.

Naime, život pevačice preokrenuo se u decembru 2020. godine, kada je počela njena borba za starateljstvo nad sinom koji joj je otet iz naručja.

Povukla se sa scene nakon razvoda od supruga Muje Musića, a nedavno se vratila i progovorila o agoniji kroz koju i dalje prolazi.

- Tada je donesena odluka da moj sin pripadne ocu. Zbog korone sudovi nisu radili kako treba, a uvek je i bilo kašnjenja. Malo ranije sam otkazala punomoć svom advokatu zato što nisam bila u situaciji zbog pandemije da plaćam, jer, kao što znate, mi pevači smo bili ugroženi - ispričala je ona i dodala:

- Nisam tada imala novaca, s obzirom na to da sam se sve vreme branila od ovog čoveka koji me napada godinama i koji se služi svim i svačim da mene ocrni kao majku - dodala je Bajrami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA