Aleksandra Radović bodri zeta na svetskom prvenstvu: Ovaj fudbaler reprezentacije je deo pevačicine porodice

Pevačica otkriva da će porodično pratiti mundijal jer joj je fudbaler reprezentacije zet

  • 0
Aleksandra Radović, Marko Grujić Printskrin: Youtube / NA IVICI TERENA, Foto: ATA Images

Aleksandru Radović retko imamo priliku da vidimo na javnim događajima. Ipak, kako je kraj godine uvek pun zbivanja, sinoć smo je sreli na jednoj proslavi, ali nam je priznala da ne voli previše da izlazi.

Pevačica kaže da su prošle godine kada je aktivno izlazila i da su joj trenutno druge stvari prioriteti.

- Ja sam skroz, možda i previše van izlazaka, noćnog života. Za sve postoji vreme. Sa 20 i 30 godina izlazimo, barem ja tako gledam na stvari. A u nekim kasnijim godinama, vreme je da posveti vreme detetu, porodici i drugim stvarima. Nisam noćni tip ni veseljak da naručujem pesme u kafani - kaže Aleksandra.

Pevačica otkriva i da ima velikog razloga da prati svetsko prvenstvo u fudbalu i da navija za Srbiju jer u reprezentaciji igra njen zet.

- Svetsko prevnstvo ćemo pratiti jer naš zet igra u reprezentaciji, Marko Grujić, i zbog njega ćemo pratiti. Uvek se nadamo golu, svaki put i uvek se radujemo. Oni ne žive ovde već u Portugalu, kad se vidimo, vidimo se zbog bebe, da se malo poigramo - rekla nam je Aleksandra.

Inače Marko Grujić je u braku sa Mijiom Zeremski, odbojkašicom i ćerkom Aleksandra Zeremskog koji ima ćerku i sa Aleksandrom Radović. Iz tog razloga je pevačica Grujića nazvala zetom.

Video: Ne znam ni šta su pevale... Pogledajte Aleksandrinu reakciju na pitanje o pobednicama Beovizije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA