≫ 

Lesendrić se kladio na Srbiju! Otkrio koliko je uložio, pa pomenuo Piksija: "Ako pobede uzimam privatni avion"

"Tri pobede na Srbiju, a uložio sam 1.000 dinara, pa ako prođem sve osvojiću 33.000 dinara", ispričao je pevač

  • 2
Kiki Lesandrić, avion, Piksi Foto: Marko Jovanović, Tanjug/Aleksandra Zdravković, Telegraf TV

Pevač Kiki Lesendrić ističe da prati Svetsko prvenstv u fudbalu, pa otkrio šta će uraditi ako naši reprezentativci pobede, ali i detalje o poznanstvu sa legendarnim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Kiki ističe da je veliki ljubitelj sporta, posebno fudbala, pa otkrio da se čak i kladio na naše reprezentativce u koje neverovatno veruje.

- Apsolutno pratim, a moja prognoza je pošto sam već bacio tiket, tri pobede Srbije u grupi. Društvo mi se smeje, misle da sam nerealan, a ja mislim da su oni somovi i da ću prvo te pare koje potrošim da potrošim u kafani. Nije veliki ulog, ustvari jeste jer želim da Srbija pobedi, a svakako će mi to doneti neki osmeh veći - rekao je Kiki i pomeuo reprezentativce:

- Imamo mi puno njih koji daju dosta golova, iskreno bih voleo da to bude neko iz centarfora, ali lepo bi bilo da go da neko iz odbrane da odmah vide šta ih čeka. Ne verujem da Brazil može da bude jači od nas. Nadam se da će petak da me demantuje, da ću u petak biti taj koji će biti u pravu. Gledao sam kako Brazil igra, kakva im je forma i nešto nisam oduševljen njima. Verujem u naše momke, i mislim da je Piksi pravi čovek, posle toliko godina da imamo dobrog selektora i opasnu ekipu.

Lesendrić je otkrio koliko će para uložiti ako prođe tiket.

- Tri pobede na Srbiju, a uložio sam 1.000 dinara, pa ako prođem sve osvojiću 33.000 dinara. Savetujem svima da ulože 1.000 dinara i zarade. Ako Srbija pobedi, uzeću privatni avion i odleteću u Katar da sa njima slavim. Pesmu koju bih pevao je "Svet je lep kada sanjamo", samo što sanjamo "otvorenih očiju" - završava Lesendrić.

Otkrio je da se druži sa Piksijem, a da su se upoznali još davnih dana dok je služio vojni rok u Nišu.

- Dok sam u vojsci bio u Nišu on je igrao za "Radnički", pa kasnije u Zvezdi, kada je bio u Japanu. Dobri smo drugari. Trebao je da dođe na moju promociju, ali nije mogao zbog obaveza. Ništa mu nisam rekao, jer zna da ga mi volimo i podržavamo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Puko na kladzi, o tugo jesenja.

    24. novembar 2022 | 22:56

    Iz dvojke u keca, iz keca u iks, al me srce streca, kad okruzim fiks.

  • misko

    24. novembar 2022 | 19:03

    Sta se ti primas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA