Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je žena Gorana Bregovića: Evo kako danas izgleda misteriozna Dženana, kažu da je bila najlepša Sarajka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Goran i Dženana imaju troje dece, Unu, Lulu i Emu

  • 4
Goran Bregović Foto: Kobra

Goran Bregović skoro tri decenije je u braku sa Dženanom, koju je upoznao davne 1977. godine, kada je ona imala svega 16 godina.

Supruga popularnog muzičara vešto se krije od očiju javnosti,a razlog je jednostavan, suprug joj je slavan, a ona ne želi da bude deo medija budući da nije javna ličnost.

Za Dženanu je uvek važilo to da je odmerena i smerna, a uz njeno ime je išao epitet i da je jedna od najlepših žena u Jugoslaviji, te "najlepša Sarajka".

- Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica - kazala je jednom prilikom Dženana za Blic.

Naime, Dženana se, zajedno sa njihovom ćerkom Unom provodila u Berlinu, a zahvaljujući društvenim mrežama možemo videti kako danas izgleda Bregina misteriozna supruga.

Njih dve su ručale u jednom restoranu, a posetile su i muzej.

- Moja mama i ja smo šokirane kako izgleda muzej u Berlinu zato što svaka kuća u našoj zemlji izgleda ovako - napisala je ona u opisu fotografije.

Poznato je da je par u jednom trenutku promenio i adresu stanovanja, a odluka je pala na Pariz.

Podsetimo, Goran i Dženana imaju troje dece, Unu, Lulu i Emu.

- Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe - kazao je Brega jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Brega kad ode u Pariz jede kiseli kupus

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA