Kija Kockar posle 3 godine progovorila o svađi sa Slobom: "Osoba od 47 kg koja je bila sva u modricama..."

"Ovo je prvi i poslednji put da se oglašavam sa jedinom tačnom informacijom", napisala je Kija

  • 40
Kristina Kija Kockar, Slobodan Sloba Radanović Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Pevačica Kristina Kija Kockar reagovala je medijske natpise o njenoj svađi sa bivšim mužem, pevačem Slobodanom Radanovićem, koja se dogodila pre tri godine.

Kija se na svom Instagramu odmah oglasila. Kako je "Blic" tada nezvanično saznao iz MUP, Kija Kockar upala je u Slobin stan i rekla: "Sad ću da te izbodem nožem i ubijem".

Nakon toga, pevač je pozvao policiju, a Kockareva je otišla pre njihovog dolaska. Sve se navodno odigralo oko 5 časova ujutru.

- Bio sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali, u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obje ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se... Taj nož je bio tup - ispričao je Sloba inspektorima tada.

Kija Kockar Printskrin: Instagram/kijakockar

Kija je sada, posle tri godine rešila da progovori o svemu s obzirom na to da se ranije nije izjašnjavala.

- Upravo tako! Ovo što sam obeležila! Svaka stvar u medijima je čista izmišljotina! Jedina istina, ukratko, da stanemo sa svim pričama - jedina ugrožena osoba je osoba od 47 kg koja je bila sva u modricama. Ovo je prvi i poslednji put da se oglašavam sa jedinom tačnom informacijom", napisala je Kija i dodala:

- I ja živim sa medijskim naslovima koji nemaju veze sa tom istinom, ja živim sa mojim nereagovanjem, mene je sramota, a nije moja sramota, eto!

Video: Kija Kockar snimila svoje međunožje iz ptičje perspektive dok je uživala na plaži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    26. novembar 2022 | 11:10

    Evo u akciji Kije zvane "to je lažžž, JA sam žrtvica, JA !" A je li Kijo, ne samo da Bobica laže, nego i policija, oni iz Laze gde si noćila, Mladen Mijatović, svi lažu samo ti žrtvica od 47 kila i krhkim malim ledjima pričaš istinu, kako da ne...

  • Boki

    26. novembar 2022 | 10:34

    Ne postojiš više,pa hajde da se setim šta je bilo,a nije bilo.

  • Ivan

    26. novembar 2022 | 10:55

    Opet žrtvica. Fali materijala za novu knjigu, istopile se parice. Kad će sledeći nastup?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA