≫ 

Marija Šerifović na početku emisije napravila haos u Zvezdama Granda: Saša ostao bez teksta zbog njenog poteza

Marija je već duže vreme na meti kritika zbog toga što jede usred snimanja

  • 2
Zvezde Granda

Printskrin: RTV Pink

Već na samom startu večerašnje epizode "Zvezda Granda" došlo je do provokacija između jedne od članica žirija Marije Šerifović i Saše Popovića.

Naime, Marija je već duže vreme na meti kritika zbog toga što jede usred snimanja, te je ove noći rešila da iznenadi kolege iz žirija, ali i publiku u studiju.

Ona im je, naime, svima donela kutije sa krofnama, koje je razdelila čim su je voditelji predstavili na početku emisije.

- Ja bih samo jednu stvar da kažem. Pošto me ovde nedeljama prozivate za krofne, unesite krofne sada odmah! Znači, tu ima 50-60 komada za vas tamo, 50-60 komada za vas ovde - rekla je Marija i dodala:

- Dajte im, da ljudi jedu! A pošto je direktor tražio... Ja ne znam hoće li ti ovo biti dovoljno, Popoviću, ne bi li se najeo - u svom stilu rekla je Marija, a Saša je bio vidno iznenađen kada mu je Marija na sto stavila crnu kutiju.

Video: Šerifovićeva doletela na snimanje u zveri od 110.000 evra: Pogledajte bebicu kojom se častila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    27. novembar 2022 | 12:44

    Ja nju obozavam

  • Caca

    27. novembar 2022 | 18:57

    Marija je najbolja, ono što misli to i kaže, a pritom i najbolji vokal, naravno i Ivana Peters, Jelena Tomašević.Ali Marija je VRH.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA