≫ 

Fotografija Dragana Marinkovića Mace iz mladosti je pravi hit: "Šta učini od sebe, čoveče?"

"Žvot se sastoji od godina koje ne znače ništa, i trenutaka koji znače sve…", poručio je Maca

  • 0
Dragan Maca, Jovana Jeremić Printskrin: Pink TV

Glumac Dragan Marinković Maca (54) vrlo je aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde je jednom prlikom objavio fotografiju iz svoje rane mladosti.

Maca je objavom izennadio mnoge i uz nju poručio sledeće:

- Žvot se sastoji od godina koje ne znače ništa, i trenutaka koji znače sve…"- stoji u objavi.

Pratioci su komentarisali Macinu fotografiju, pa su tako neki pisali: "Opa, sarajevska raja","Baš si bio medeni dečak", "Jesi bio lep", ali bilo je i komentara poput: "E Maco, Maco šta učini od sebe čoveče?".

Podsetimo, njegova dve decenije mlađa izabranica Jovana po zanimanju je frizerka, a uspela je da za samo nakon nekoliko meseci navede komičara da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda od poslednje žene dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

- Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Dragan Marinković Maca (@dragan_maca)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA