Hrvati "razapinju" Snežu Borjan, a ovo su lepotice njihovih reprezentativaca: Doktorka, misice i preduzetnica

 
 
 ≫ 
  • 6

Neke su tajanstvene i ne vole pažnju javnosti, dok neke redovno objavljuju fotografije i imaju hilajde pratilaca na društvenim mrežama

U toku je Svetsko prvenstvo u Kataru, a sve oči uprte su u reprezentaciju Srbije, ali i Hrvatske, jedine dve sa Balkana koje učestvuju na istom. I nakon što se juče dogodio skandal na utakmici odigranoj između Hrvatske i Kanade, kada su navijači vređali i provocirali Milana Borjana, nakon čega su se pozabavili i njegovom suprugom Snežanom, javnost su zaintrigirale supruge i devojke njihovih reprezentativaca.

Veterinarka, studentkinja, preduzetnica, bivše manekenke i misice - sve one čine skupinu žena koje su ove godine najveća podrška reprezentativcima Hrvatske u Kataru.

Neke su tajanstvene i ne vole pažnju javnosti, dok neke redovno objavljuju fotografije i imaju hilajde pratilaca na društvenim mrežama, a u nastavku teksta pogledajte hrvatske lepotice.

Josipa Perišić

Istaknuti reprezentativac Ivan Perišić u braku je s 32-godišnjom Josipom, a sudbonosno "da" su izrekli 2020. godine, i to u tajnosti u crkvi svetog Mihovila na Šolti, uoči osme godišnjice njihove zvanične veze.

Ljubav između njih se rodila još u srednjoj školi kada su, navodno, sedili i u istoj klupi. Ove godine imali su i veliko slavlje u obitelji. Dobili su treće dijete - sina Luku. Uz njega par ima još starijeg sina Leonarda i kćerkicu Manuelu.

Atraktivna Josipa poznata je kao strastvena navijačica "Vatrenih" i velika je podrškaa svom suprugu.

Vanja Modrić

Vanja Modrić definitivno nije tipična žena fudbalera. Ova diplomirana ekonomistkinja nije osoba koju ćete pronaći na društvenim mrežama, ali uvek je na formalnim događanjima verna pratnja svom suprugu, legendarnom Luki Modriću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Vanja i Luka upoznali su se u jednom kafiću na Ravnicama 2007. godine. Venčali su se u Zagrebu 2010. godine kod matičara, a venčani im je kum bio Vedran Ćorluka. Za njih su mediji često pisali kako su "srodne duše i jedan od najskladnijih poznatih parova Hrvatske". Imaju i troje dece, Emu, Ivana i Sofiju, piše Index.hr.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Helena Matić

Suprugu golmana hrvatske fudbalske reprezentacije Dominika Livakovića može se videti mnogo češće. Lepa Zagrepčanka Helena Matić diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a pre toga se godinama bavila umetničkim klizanjem.

Par se venčao ove godine u junu, nakon petogodišnje veze, a o luksuznom venčanju u Zadru, koje je okupilo mnogo faca, mediji su pisali danima. Diplomirana dizajnerka često objavljuje svoje modne kombinacije na Instagramu.

Iris Livaja

Fudbaler Marko Livaja i njegova partnerka Iris Livaja u vezi su od 2014. godine i roditelji su šestogodišnje Elizabete i jednogodišnjeg Lorenza. Svoju vezu su ozvaničili ove godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, koju je fudbaler zakupio kako bi imali potpunu privatnost.

Nekadašnja prva pratilja Miss Hrvatske uživa veliku popularnost među navijačima Hajduka jer mnogi smatraju kako je upravo Iris razlog Livajinog ostanka u Splitu te su je zbog toga prozvali "kraljicom Torcide".

Lana Miholjević

Član "Vatrenih", Josip Juranović nedavno je verio svoju devojku Lanu Miholjević u svom rodnom Zagrebu. Riječanka, koja je od 26-godišnjeg Juranovića mlađa tri godine, trenutno je na četvrtoj godini studija u Splitu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Josip Juranovic (@jurki17)

Mia Ćurković

Supruga Andreja Kramarića, Mia Ćurković, doktorka je veterine koja čuva svoju privatnost te je retko viđena na društvenim mrežama. Par je u vezi od 2017. godine, a Mia se prošle godine preselila k Andreju u Heidelberg nakon što je diplomirala u Zagrebu.

Venčali su se u Starogradskoj opštini na Gornjem gradu u prisutnosti najbližih članova porodice i kumova, a prošle godine dobili su i dečaka Viktora, kojeg su iste godine krstili na crkvenom venčanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Izabel Kovačić

Prelepa Izabel, supruga Matea Kovačića, preduzetnica je i vlasnica dečjeg ekološkog brenda odeće, koji je pokrenula sa svojom sestrom. Izabel i Mateo zajedno su već 12 godina, a upoznali su se još kao deca u crkvi dok je Mateo bio ministrant, a Izabel pevala u crkvenom zboru.

Iva Šarić

Manekenka Iva Šarić, verenica je reprezentativca Brune Petkovića.

Iva i Bruno su se upoznali kad ga je ona intervjuisala za HRT-ovu emisiju Klub 7. Da su u vezi, otkriveno je u leto 2020. godine, nakon godinu dana skrivanja. Iva je tad objavila fotografije s proslave svog 32. rođendana.

Iva i Bruno svoju ljubav čuvaju od pogleda javnosti. Jedna od retkih zajedničkih fotografija koje su se pojavile u medijima je ona s proslave Dinamovog 23. naslova prvaka u proleće ove godine. U aprilu prošle godine dobili su sina Adriana.

Video: Grmeće na tribinama kad se pojave žene srpskih fudbalera: Katar nije spreman za ove lepotice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MN CG

    28. novembar 2022 | 23:29

    SVE ST SU IZGOVORILI ZA PORODICU BORJAN TO GOVORI O NIMA I MNOGE DRUGE STVARI JA TVRDIM OD 10 HRVATA 9 JE GENOCIDNO O CEMU DALJE GOVORITI ...NJIMA LJUDI NIJE LAKO PAZE OD KOMPEKSA NIZE VRIJEDNOSTI!!! I TAKO JADNI ZNAJU DAMO DA VRIJEDAJU DRUGE...

  • Realni

    28. novembar 2022 | 22:23

    Sta drugo ocekivati od ustasha!

  • blekiff

    28. novembar 2022 | 21:03

    jel sad sve njih treba staviti na biciklo????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA