Usred skandala sa drugaricom, Elena Kitić objavila fotku sa vrelog peska: Izvajana zadnjica u prvom planu

Obožava da provocira jači pol

  • 0
Elena Kitić Printskrin: Instagram/elenakitic

Ćerka pevača Mileta Kitića i Marte Savić, mlada pevačica Elena Kitić, najnovijom objavom napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama.

Naime, Elena je odlučila da hladne dane zameni suncem i vrelim peskom, a odlučila se za Dominikansku Republiku, budući da tamo poseduju i  luksuznu nekretninu.

Pevačica je pozirala pokazavši izvajanu zadnjicu, dok su oko nje palme, a vetar joj mrsi bujnu kosu.

Korisnici društvene mreže Instagram saglasni su da pevačica nikad bolje nije izgledala, a tetovaže, kojih ima po celom telu, dodatno raspaljuju bujnu maštu muškarcima.

Ovu, kao i još provokativnih fotografija Elene Kitić, pogledajte u galeriji ispod:

Podsetimo, dosta se poslednjih dana spekuliše o ljubavnom životu mlade pevačice, a u medijima se pojavila informacija i da je Elena navodno varala Frana sa Vojažom, te da su kada se to pomenulo prekinuli saradnju za duet, ali da su se kasnije pomirili i napravili neku pesmu.

Njena drugarica, Super Cveta, koja je danas diskvalifikovana iz "Zadruge 6", je u toku žurke u utorak pričala šta je Elena radila dok je Fran bio u pomenutom rijalitiju.

- Zvala me je dok sam bila u studiju i čekala Frana kada je ispao i rekla da ga vozim u neki stan u Zemunu i da su mu tamo stvari. Jako sam pobesnela i rekla joj da ću Frana pozvati kod sebe jer je prvenstveno i njen prijatelj (Cvetin). Rekla mi je da je Ćira (sluga) preneo njegove stvari u neki stan i da će joj dati lokaciju. Rekla sam joj da je g**no, na šta je ona rekla kao: "Šta kog đavola i izlazi iz "Zadruge"". Sve mi je to logično jer se smuvala sa mojim drugom bivšim s kojim sam je ja upoznala na žurki 6. maja. Taj moj bivši drug je j**ao sve naše drugarice i ona je sad kao s njim. Užas - govorila je Cveta u snimku, tvrdi "Pink".

Video: Elena Kitić pokazala novu seksi tetovažu na provokativnom delu tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA