≫ 

Šaćiri večeras igra protiv Srbije, a ovo je fatalna pevačica rođena na Kosovu koju ljubi već nekoliko meseci

Paparaci su ih nekoliko puta uhvatili zajedno u noćnim provodima, mada fudbaler Čikaga i pevačica za sada javno nisu priznali svoju romansu

  • 10
Đerdan Šaćiri i Durata

Foto: Tanjug/AP, Instagram/dhurataahmetaj

Reprezentacija Srbije večeras od 20 časova igra odlučujuću utakmicu sa reprezentacijom Švajcarske, u čijem sastavu igra i Đerdan Šaćiri, fudbaler na kojeg su mnogi Srbi bacili "pik" još davnih dana.

Švajcarci su i na prethodnom Mundijalu bili rivali "Orlovima", a taj meč je obeležio i Albanac iz južne srpske pokrajine sa švajcarskim pasošem Đerdan Šaćiri.

O privatnom životu momka rođenog 1991. u Gnjilanu se malo zna. Tu i tamo procure neke informacije poput one da je presadio kosu.

No, negde polovinom ove godine švajcarski mediji počelei su da bruje o njegovoj ljubavnoj vezi sa albanskom pevačicom Duratom Ahmetaj, poreklom sa kosova, kao i on.

Paparaci su ih nekoliko puta uhvatili zajedno u noćnim provodima, mada fudbaler Čikaga i pevačica za sada javno nisu priznali svoju romansu.

Ko je fatalna kosovska pevačica Durata Dora?

Pravo ime joj je Durata Murturi, a umetničko ime Durata Dora uzela je kada je 2011. godine počela svoju muzičku karijeru. Ona 30 godina, a na sceni je prisutna duže od deceniju. Od 2012. godine počela je da izbacuje pesme na engleskom jeziku po uzoru na poznatije pevačice albanskog porekla, Dua Lipu i Ritu Oru, i da pravi inostranu karijeru.

Međutim, za sada nije uspela da se probije na inostranoj sceni i van granica Albanije nije toliko poznata. Sada se upustila u romansu sa Šaćirijem što bi možda moglo da se odrazi i na rast njene popularnosti.

Kako izgleda nova devojka Đerdana Šaćirija pogledajte u nastavku teksta:

Video: Srpkinja se popela na sto i zapalila Katar: Grmi Doha zajedno s njom pred okršaj Srbije i Švajcarske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aa uuu

    2. decembar 2022 | 19:50

    sto je grdan njega majka ni pred gostima nevoli

  • Siam

    2. decembar 2022 | 19:40

    Znaci i on kao i ovi nasi...pevaljka. Sad mi lakse...ima nade,mozda pobedimo

  • Miki

    2. decembar 2022 | 19:43

    Mora da ga ljubi kad je lep i zgodan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA