Pevačica otkrila kako se smuvala sa fudbalerom: "Pisao mi je na Instagramu, odgovorila sam posle pete poruke"

"Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni", otkrila je ona

  • 9
Tamara Milutinović, Darko Jevtić Printskrin: Instagram/darkojevtic10

Pevačica Tamara Milutinović već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a sada je prvi put otkrila kako ju je smuvao i kako su započeli svoju ljubav.

Iako izbegava da priča o privatnom životu, Tamara je sada napravila izuzetak, te je otkrila kako je otpočela njihova veza.

- Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni - otkrila je ona i dodala:

- Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana - rekla je pevačica.

Pevačica dodaje da od počtka veze živi u zajednici sa fudbalerom te da je morala da se žrtvuje zbog veze, što joj nije teško palo.

- Želim da budem žena dobrog čoveka, njegov poziv nije toliko bitan. Od početka veze živimo zajedno i ja idem za njim jer, kada je ovakva veza u pitanju, neko mora da se žrtvuje, u smislu da je meni mnogo lakše da organizujem svoj posao. Oboje smo pod ugovorima, ali je njegov striktniji. On ne može da odsustvuje. Ja radim vikendima i tako funkcionišemo - kaže ona za Alo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragi

    3. decembar 2022 | 00:44

    Tih pet poruka joj najduzi period u zivotu, duuuugo ga je kulirala, a onda 'poklekla'... jaooo, cestitosti🤯

  • moki

    3. decembar 2022 | 06:55

    A gde doticna peva o hde doticni igra? U istom klubu ?

  • Veca

    3. decembar 2022 | 08:16

    Samo hvataju fudbalere, hoce leba bez motike. Samo da lepo zive i nidta nerade. Kuda vodi ovaj svet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA