≫ 

Jovićeva rođena sestra je ozbiljna "cica": Pobedila je tešku bolest i Lukina je najveća podrška

Ova zanosna brineta trenutno živi u Beogradu, ali kada god joj to vreme i obaveze dozvole otputuje kod brata i njegove mečeve neretko isprati sa tribina

  • 4
Luka Jović sestra Mila

oto: Marko Jovanović, Printskrin: Instagram/milla_jovic

Fudbaler Luka Jović vratio se juče sa ostalim članovima reprezentacije iz Katara, a javnosti je za oko "zapala" njegova rođena sestra Miljana.

Jovićeva starija sestra Milijana prava lepotica, živi u Beogradu i uprkos činjenici da ne voli da se eksponira u javnosti, prilično je aktivna na društvenim mrežama.

Luka je nekoliko puta do sada rekao da je pored Sofije ona njegova najveća podrška i ponosna je na svaki njegov uspeh, ali i da je on bio najsrećniji kada je Milijana pobedila tešku bolest.

Ova zanosna brineta trenutno živi u Beogradu, ali kada god joj to vreme i obaveze dozvole otputuje kod brata i njegove mečeve neretko isprati sa tribina.

Bila je u Kataru sa svojom jačom polovinom, ali njeni pratioci, osim laskavih komentara na račun figure u bikiniju, ostavljaju i one koji se tiču njenih bratanaca - Milijana neretko objavljuje slike sinova svog brata, a pratioci joj čestitaju na odnosima koje čuva i sa Lukinim sinom iz prvog braka i pišu "niko nema ovako zgodnu tetku".

Inače, Luka je pre nekoliko godina otkrio da se njegova starija sestra borila sa leukemijom, koju je pobedila, a to je bio najteži trenutak u životima cele porodice Jović.

Kako izgleda lepa Miljana pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

- Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao 9 ili 10 godina, starija sesta je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru - ispričao je Luka jednom prilikom i dodao:

- Bilo je to teško vreme, ali ono čega se najviše sećam je osećaj odlaska kući u Batar posle utakmica sa Zvezdom. Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje. Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena i taj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo - otvorio je dušu tada Luka.

Video: Luka Jović proslavio rođenje trećeg sina: Aleksandra Prijović pevala na slavlju u restoranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaa

    5. decembar 2022 | 12:48

    Ova ozbiljna cica? Hahahhaa.

  • Mare

    5. decembar 2022 | 12:08

    Daj ne ser...ispod svakog proseka je...vauuu kakva cica- to može da napiše samo neko ko pored cice nije prošao

  • Maksa

    5. decembar 2022 | 10:39

    Wauuuu!!! Na 4.slici baš dobro ispala!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA