≫ 

Dejan Milićević otkrio hit detalje saradnje sa Cecom Ražnatović: "Pravili smo joj nokte od kutije za pavlaku"

"To tad nije moglo da se kupi. Nije imalo ni vremena da se izliva, već se od pavlake iseče nokat i prelakira se crnim lakom", otkrio je Milićević

  • 0
Dejan Milićević i Ceca Ražnatović Foto: ATA Images

Dugogodišnji prijatelj i saradnik Cece Ražnatović, reditelj i fotograf Dejan Milićević prisetio se anegdota sa snimanja spotova ove muzičke zvezde.

Milićević je otkrio da su Ceci za potrebe snimanja morali da zaližu kosu vodom iz bare, pa do toga kako su u to vreme pravili veštačke nokte.

Iako je danas nadogradnja noktiju svima dostupna, devedesetih godina nije bilo tako, te su tada veštačke nokte morali da prave od kutije pavlake.

- Pravili smo veštačke nokte od kutije pavlake. Kada smo hteli da Ceca ima mačkaste nokte, morali smo da improvizujemo. To tad nije moglo da se kupi. Nije imalo ni vremena da se izliva, već se od pavlake iseče nokat i prelakira se crnim lakom. Onda se ti „nokti“ zalepe selotejpom, stavi se rukavica preko toga i to bude top - ispričao je Dejan Milićević tokom svog gostovanja u emisiji „Show se nastavlja“ na Blic TV.

Podsetimo, u istoj emisiji, Cecina stilistkinja je otkrila tajnu hita "Fatalna ljubav!, što je inače bio i naziv pevačicinog albuma iz 1995. godine.

- Marini Tucaković je svaka naša situacija bila inspirativna. Tako smo Ceca i ja stalno išle kod Marine, a ja sam tad bila zaljubljena u jednog čoveka, pa je tako ta pesma Fatalnu ljubav nastala iz moje te emotivne situacije - kazala je Cecina prva stilistkinja.

Video: Dejan Milićević o smanjenju želuca: Konačno mogu da kupim normalne stvari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA