≫ 

Potresna poruka Džejeve ćerke na godišnjicu njegove smrti: "Ti si možda našao svoj mir, mi nismo"

Ona ne krije kako se oseća i tvrdi da "za nju vreme ne leči ništa", već samo čini osećanja još težim

  • 0
Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski

Printskrin: Instagram/marija_ramadanovski

Smrt Džeja Ramadanovskog ostavila je duboki bolni trag u porodici pevača, a ćerka Marija Ramadanovski oglasila se na godišnjicu njegove smrti i posvetila mu bolne reči.

Ona ne krije kako se oseća i tvrdi da "za nju vreme ne leči ništa", već samo čini osećanja još težim.

Danas, na godišnjicu njegove smrti obratila se na Instagramu, gde je uz Džejevu poruku ostavila i emotivnu poruku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIJA RAMADANOVSKI (@marija_ramadanovski)

- Dve godine kako si nas napustio tajko moj dragi! Mnogo nam nedostaješ, sve je teže i teže bez tebe! Ti si možda našao mir i spokoj, ali mi jos uvek nismo, uzaludno ga tražimo. Mnogo te voli tvoja porodica! Uradiću sve što mogu da budeš ponosan i da se jednog dana sretnemo i zagrlimo sa osmehom - napisala je Marija.

Podsetimo, u emotivnoj ispovesti je Marija istakla kolika je praznina od kako Džeja nema i koliko joj nedostaje.

- U svakom momentu, trenutku, 24 sata milim na njega, ustajem i mislim o njemu, ležem sa tim istim mislima, u svakom trenutku mi nedostaje, svaki dan - rekla je ona ranije i dodala:

- Sigurno sam mu rekla sve što je trebalo, ali imam potrebu opet da mu kažem koliko ga volim, koliko mi je stalo do njega, koliko mi nedostaje, koliko mi je značio kroz život. Najviše bih volela da mogu da vratim vreme, da još više vremena provodim sa njim i da mu svaki dan pokazujem koliko ga volim.

Marija je otkrila i kako je izgledao njihov poslednji susret.

- S obzirom na to da ja nisam živela sa njim, živela sam sa mamom, ali sam, naravno, svaki drugi, treći dan dolazila kod njega, boravila sa njim i provodila vreme, on je umro u nedelju, a ja sam ga poslednji put videla u četvrtak, par dana pre nego što će umreti. Malo je kašljucao, ništa sprecijlno, kao i svi pevači, znate već kako to ide, nismo shvatili da on ima tolikih problema sa srcem i da će umreti za tri dana, to niko nije pretpostavio. On nije dozvoljavao da mi budemo tužni, da se brinemo oko njega i kad mu je možda bilo loše, nikada se nije žalio da mu je loše, tako da nismo mi to primetili da će da umre od cetvrtka do nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA