Porodica obeležila drugu godišnjicu smrti Džeja Ramadanovskog: Potresne scene na groblju

Na crvenim ružama u obliku srca stajala je tužna poruka

  • 0
Pomen Džej Ramadanovski Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Danas je održan dvogodišnji pomen Džeju Ramadanovskom, a na Novo groblje stigli su najbliži članovi porodice i prijatelji.

Andrijana Tomanić, Džejeva prijateljica, Acko Nazirović, Stevan Anđelković, kao i njegov kum Zoran Jagodić Rule, među prvima su stigli, te je deo u Aleji zaslužnih građana gde je sahranjen pevač, ispunjen cvećem.

Jedan buket, ipak, privukao je najviše pažnje. Na crvenim ružama u obliku srca stajala je poruka:

- Prošle su dve godine, ali uspomene na tebe nikada neće proći. Nedostaješ svakog dana, sve više i više, zauvek u mom srcu - prenosi 24sedam.

Adil Maksutović, došao je na Novo gorblje sa suprugom i Džejevom ćerkom Anom, te su ostavili cveće i zapalili sveće, a i pevačeva bivša supruga Nada odala mu je počast sa ćerkom Marijom, koja se najpre oglasila emotivnim rečima na Instagramu uz očevu fotografiju.

Podsetimo, Džej je preminuo u 56. godini od srca. Njemu je tada pozlilo, a lekari Hitne pomoći pokušali su reanimaciju, ali mu nije bilo spasa. Iza sebe je ostavio brojne hitove, a najpoznatiji "Nedelja" kao da je bila i njegova sudbina, jer je umro baš na taj dan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA