Tijana Dapčević se operisala, pa otkrila: "Doktor me je pitao šta sam čekala"

"Obe noge u lokalnoj anesteziji i ja, Bogu hvala, više problema nemam", rekla je Tijana

  • 0
Tijana Dapčević Foto: ATA images

Pop pevačica Tijana Dapčević imala je ozbiljne zdravstvene probleme zbog proširenih vena, koje je na kraju morala i da operiše, a o čemu je sada javno govorila.

Ona je za jedan nedeljnik ispričala da je imala ozbiljan problem sa proširenim venama, koji ju je doveo do brojnih kompilkacija, da bi na kraju rezultirao operacijom, a čitavo neoprijatno iskustvo, Tijana deli sa javnošću kako bi pomogla ostalim ženama koje se susreću sa sličnim tegobama.

- Imala sam krofne na nogama. To je ono kad popusti zid, a u jednom trenutku je popustio, i ja sam to okarakterisala da imam krofne na nogama. Međutim, to nije bio jedini problem. Noge su mi oticale, imala sam bolove, noću su me budili grčevi… Kada sam uradila dopler, doktor mi je rekao ‘Ovo je trebalo da uradimo pre godinu dana, ja ne znam šta ti čekaš' - objasnila je pevačica, pa dodala da je jedino rešenje bila operacija.

Ovu bolest je nasledila od svoje mame.

- U šali volim da kažem ‘Mama, od tebe nisam nasledila kuću, njive, kule i gradove, već problem sa venama - našalila se pevačica.

Intervencija je završena pod lokalnom anestezijom.

- Obe noge u lokalnoj anesteziji i ja, Bogu hvala, više problema nemam. To svakome ko je normalan prođe kao da te je pecnuo komarac, ali ja nisam normalna. Elem, skinula sam sa leđa jedan ogroman problem, prvenstveno zdravstveni, a posle i estetski, i sad mogu da nosim i kratke suknje - zaključila je Tijana za "Story".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA