Kija Kockar besna zbog situacije na Kosovu: Bila sam ovde, znam ove ljude, dokle više maltretiranje Srba?!

Situacija na Kosovu se ne stišava

  • 21
Kristina Kija Kockar Foto: ATA Images

Pevač Sloba Radanović i bokser Veljko Ražnatović pružili su podršku stanovnicima Velike Hoče zbog terora kroz koji prolaze, a sada je to učinila i Kija Kockar.

Naime, rijaliti zvezda i bivša supruga pevača Slobe Radanovića, oglasila se na svom Instagramu besna zbog cele situacija koja se odvija na Kosovu i Metohiji.

Kija je u neverici posmatrala videe nastale u toku današnjeg dana, a iste je i podelila na pomenutoj mreži.

- Bila sam ovde, znam ove ljude!!! Sramota!! Dokle više maltretiranje Srba??? Samo bla, bla, bla o zaštiti, a na delu ništa!!! Prepušteni njima!! Ne trebaju oni da zapucaju na naše, jer i ovo što rade je ubistvo! Dosta više sa bla, bla lažima da će narod biti zaštićen!!! - napisala je besna Kija na Instagramu podelivši niz snimaka maltretiranja Srba u Velikoj Hoči.

Kija je u sledećem storiju uputila i podršku stanovnicima.

- Podrška za Veliku Hoču - napisala je Kija uz fotografiju dece, a rijaliti zvezda i pevačica je jednom prilikom i sama posetila ovo mesto i poklonila paketiće deci.

Podsetimo, situacija na Kosovu se ne stišava. Danas je u Veliku Hoču stigao kamion cisterna sa namerom da se zapleni vino i ostale proizvodi vinarije Petrović, prenosi Radio Goraždevac. Zaplena je, kako nezvanično saznajemo, počela i carina je već zaplenila 40.000 litara. Meštani su uzrujani i poručuju da žele da ih isteraju sa ognjišta. Otac Srđan se u znak protesta vezao se za banderu, dok sin Milan preti da će nauditi sebi. Pripadnici ROSU su danas upali i u dvorište srpskog vrtića u Leposaviću, a građani su u konstantnom strahu.

U galeriji ispod pogledajte šta se trenutno dešava na Kosovu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo kažem

    9. decembar 2022 | 08:35

    Nemam reči za ovu mirođiju.

  • Kole

    8. decembar 2022 | 22:56

    To Kijo carice tvoja reč ima veću težinu od stotinu Slobinih.

  • Vanja

    10. decembar 2022 | 18:40

    Gospodjica folirantkinja je nagazila muža, koji je na tviteru u kontekst odbrane naroda provukao i to što mediji pišu o paradama besna pustila snimak iz Zadruge, kad mu je govorila da su svi videli ono što je on njoj uradio i pop koji ih je venčao, ne može ona bez svadje u životu, dokona žena koja svojim postupcima sebe samu ukopava, džaba joj da glumi herojku zabrinutu za narod i još provlači da je tamo bila, u svojim očima je veća humanitarka od Andjeline...i ona i njen muž su foliranti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA