"Dete od 13 godina se krije iza jezivih pretnji smrću!" Voditelj Zadruge otkrio: Jednog "koljača" sam pronašao

Milan je konačno progovorio sa čime se bori

  • 3
AmiG Show

Foto: ATA images

Voditelj Milan Milošević zgranuo je mnoge kada je na društvenim mrežama podelio kakve pretnje dobija na Instagramu, a sada je podrobnije progovorio o toj temi.

- Naravno da mi nije svejedno. To traje od 2017. godine otkako sam ušao u "Zadrugu", samo su se likovi i njihovi bolesni fanatici smenjivali. Ranije sam već govorio o raznim pretnjama o ubistvu majke i mene samog do pretnje paljenja automobila i prebijanja i ne znam šta sve više - počeo je izlaganje Milan Milošević.

- Pretili su da će me nabiti na kolac da će mi otići glava sa ramena, da ću slep hodati. Prijavljeno sam razne ološe VTK i prestajala je sve to, ali, nažalost, samo nakratko. Ove sezone mi uz pretnje najviše žele smrt. Mene krive za razne gluposti i situacije koje rade njihovi favoriti, pa ove sezone me najviše proklinju - dodao je.

- Nedavno sam imao zdravstveni problem. Tada su počele da mi stižu poruke da sam zaslužio da umrem, da mi srce stane, da mi Bog vraća sve, prošto sam zanemeo. Jesam na jednu ruku oguglao na sve to, ali nikad ne može da ti bude svejedno kada ti neko želi nešto tako grozno - dodao je Milošević.

- Majci najviše žele smrt, a neretko mi prete i prebijanjem i vešanjem u gradovima iz kojih dolaze ukoliko bih se tamo pojavio. Nemam više snage da prijavljujem i da se bavim tom bagrom, ali reći ću vam da sam jednog "koljača" lično ja našao jer je pod istim imenom i prezimenom i istom fotografijom na profilu imao i nalog na Fejsbuku - istakao je.

- Tada sam pao kao čovek kao građanin ove zemlje jer sam video i saznao da se radi od detetu od 13 godina koji mi je najstrašnije pretnje smrću uputio. Nazvao sam odmah majku istog i ona je najpre tvrdila da ne postoji šansa da se radi o njenom detetu dok nisam poslao sve dokaze i onda je usledilo izvinjavanje i moleban da ih ne prijavljujem uz opravdanje da su se zezali klinci kao. Posle toga takve ljude u 99 posto slučajeva blokiram i tako i zaboravim na njih i njihove pretnje i kletve - zaključio je voditelj rijalitija za Kurir.

Video: Pomračenje uma Miljane Kulić: Gađala voditelja Zadruge kamenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сандра

    9. decembar 2022 | 11:36

    Не желим ником зло,тако да не желим ни Милану.Нису ми само јасни ови залуђеници задруге,како могу да подржавају неке људске одроне.Бавите се људи собом,брига вас за тамо неку Далилу,Александру...итд,итд...

  • Mali idiot

    9. decembar 2022 | 14:03

    Ko trazi djavola obavezno ga nadje.

  • ????

    9. decembar 2022 | 23:40

    Moj mozak ne može da razume čemu ta zadruga sem što zamajava naivne i besposlene dokoličare i to je bruka i dno dna jednog društva. Niti razumem onog ko je to smislio, niti one koji se glupiraju tamo a najmanje one koji to gledaju i podržavaju bacajući pare na poruke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA