Filip Car progovorio o svojim ljubavnicama: Evo šta oseća prema Aleksandri i Milici, spomenuo i Maju i Dejana

"Sa Aleksandrom se nisam mogao opustiti, razmišljam o hiljadu stvari, njoj, meni, Dejanu, a sa Milicom je opušteno", rekao je Car

  • 1
Filip Car, Aleksandra Nikolić i Milica Veselinović Foto: ATA Images, Kobra

Filip Car ima burne ljubavne odnose u Zadruzi, pa pored Milice Veselinović, muva se i sa Aleksandrom Nikolić.

Sada je otkrio šta oseća prema zadrugarkama koje su zaljubljene u njega.

-Prija mi Milica, ne bih bio toliko prisan da mi ne prija, stvarno mi je dobro - istakao je Filip i dodao:

- Nas dvoje smo se dogovarali da se vidimo nekoliko puta, nisam se nikad video. Dopisivao sam se i ja sa dosta njih, a možda njoj rekao da sam samo sa njom. Meni je bitnije što se ovde nije ponašala kako sam mislio da će. Gore mi je to. Sam početak veze je, lagao bih kad bih rekao da mi se ne sviđa, a lagao bih i kad bih rekao da sam ludo zaljubljen. Nešto između, osetim i strast koja mi je bitna. Jutros zaista nismo imali s**s- rekao je Filip koji se potom osvrnuo i na svoj odnos sa Aleks.

-Drugačije su. Sa Aleksandrom se nisam mogao opustiti, razmišljam o hiljadu stvari, njoj, meni, Dejanu, a sa Milicom je opušteno. Sad, šta će nas prevrtiti u glavi, ne mogu reći. Znaću kako stoje stvari krajem nedelje - rekao je Car.

- Milica je najmlađa, ima najviše šanse da se promeni. Šta da pričam o Maji, pogledam tu i tamo, z******m se tu i tamo. Ja kuvam, ona je tu. Ja u pušionici, ona je tu. Reći ću iskreno, dobacim, našalim se, nasmejem se, ali ne bih bio sa njom ni za tri života. Maja može da priča šta hoće. Mogu da dokažem večeras da mogu da budem sa njom, ali posle da me zaključate, da me ne povredi. Maja mi je kao Miljana. Ljut sam na nju, svašta je iznela na konto mene, a opet: "Gde si, Miljo?". Ne bih bio baš prijatelj ludilo, ali ne bih da je imam za neprijatelja, tako isto i Maja - rekao je Filip.

- Ne opterećujem se ni sa Aleksandrom, ni sa Majom, ni sa Milicom. Ja znam da mogu da budem sa Majom. Da hoću, direktno bih prišao Maji. Ona sedi sa Zolom, priča kao o Bilalu, a pokazuje da priča o meni. Kao šta je ovo sad, kao za Bilala, a znam šta radi, šta oseća, sve kod Maje. Nek ljudi misle šta hoće. U Milicu se nisam zaljubio, ali prija mi. A za Maju nek se tumači, sad ću da bežim od nje. Prija mi z*********a sa njom, ali normalna - odgovorio je Filip.

Video: Neće da se ljube pred kamerama, ali ispod prekrivača sve može: Aleksandra i Car se vatreno zaigrali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA