≫ 

Karleuša za Telegraf: Srbi na KiM se muče, nehumana agonija, sigurna sam da predsednik može da reši situaciju

"Mislim da kao nacija generalno treba da se saberemo, dignemo i nešto rešimo", poručila je Jelena

  • 8

Pop diva Jelena Karleuša nastupila je za vikend na otvaranju ski sezone na Kopaniku, a pred početak nastupa za ekipu Telgerafa prkomonetarisala je goruće teme koje su ovih dana vezani za nju, ali pomenula i krizu na Kosovu i Metohiji i poslala jaku poruku našem narodu.

Pred sam početak nastupa Jelena nas je ugostila u hotelu u kojem je bila smeštena, a razgovor sa pop ikonom od samog je starta počeo zanimljivo, baš kao što je bio i njen stajling. S obzirom na to da otvara gotovo svaku sezonu, pitali smo je da li je talična za isto ili se njena tajna krije u nekim drugim kvalitetima.

- Nisam ja talična, samo dovodim najviše ljudi pa im se isplatim. Inače, da nije tako ne bi me ni zvali. U ovom poslu nema sentimentalnosti i prijateljstva, samo surov biznis - otkrila nam je Jelena.

Nedavno je na Instagram nalogu objavila zanimljivu žensku statuu koja s telefonom u rukama pozira potpuno naga, a zbog upečatljivih detalja na istoj mnogi su se zapitali da li je statua napravljena po njenim proporcijama, odnosno njoj u čast.

- Pa liči, zar ne? Onako izgleda kad se skinem, pošto su svi videli kako izgledam kad se skinem. Jel ti liči? Pa liči, onako ja izgledam imam i carski rez - otkrila nam je Jelena.

Kako je jedna od retkih javnih ličnosti koje se oglašavaju i iznose svoj stav o društvenim pitanjima i problemima našeg narodna, Jelena je dala svoj komentar o trenutnoj krizi na Kosovu i Metohiji i poslala jaku poruku našem narodu koji živi na teritoriji Kosova i Metohije.

- Mislim da kao nacija generalno treba da se saberemo, dignemo i nešto rešimo. Kako znamo i umemo, političkim sredstvima, pritiskom, bilo kojim sredstvima rešimo pitanje o Kosovu i Metohiji. Ovo jako dugo traje, Srbi na Kosovu se jako dugo muče, to je baš jedna velika nehumana agonija i mi kao narod moramo da stanemo iza svog naroda, naravno. Prvenstveno politički moramo da nađemo način da to lukavo rešimo, nemoguće je da su svi lukaviji od nas. Sigurna sam da predsednik može i ima načina da reši situaciju, i sigurna sam da to radi. Mislim da treba da igra luakije i bezobraznije. Mislim da od poštenja kroz istoriju nismo imali ništa, svi su prosperirali samo smo mi pošteni izgubili mnogo toga - poručila je Jelena.

Kompletan video pogledajte na početku teksta.

Video: Karleuša brutalnim stajlingom, otopila sneg na Kopaoniku: Tanga bodi pokazao savršenu pozadinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladez

    12. decembar 2022 | 10:56

    Evo je ulazi u politiku nama definitivno nema spasa

  • W

    12. decembar 2022 | 13:01

    Zasto ti divo ne odes i resis problem kad si tako pametna.

  • Ivan Kv

    12. decembar 2022 | 12:12

    Pa bas i vidimo kako resava vec 10 god,sve su uzeli...a ti se drzi "pevanja" !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA