Sestre Šegetin za Telegraf: Barbara prvi put progovorila o razlazu sa Džumhurom, Tina otkrila da li ima dečka

Iako su se proslavile u rijalitiju, kažu da u neki takav format, odnosno rijaliti program sada nikada ne bi ušle

  • 0

Još davne 2015. godine sestre Barbara i Tina Šegetin osvojile su srca publike učešćem u regionalnom "Velikom bratu", nakon čega su se potpuno povukle i posvetile privatnim životima, porodici i detetu koje je Barabra dobila sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom.

Fatalne hrvatske sestre ekipa portala Telegraf "nahvatala" je proteklog vikenda na Kopaoniku, a pred našim kamerama otkrile su sve pikanterije o privatnim životima, a Barbara je i prvi put otkrila zbog čega se razišla od Džumhura s kojim je nedavno dobila sina.

- Provodimo se odlično, ne stajemo - počela je Tina, a nastavila Barbara:

- Ne stajemo svaki dan, preko dana je mirnije jer sam tu sa bebom, a uveče izađemo na piće. Ne zanam da skijam, ali volim da dođem na planinu - kaže Barbara, na šta se opet nadovezala Tina:

- Volimo i dnevne varijante, lagano uz kuvano vince, pored kamina.

Iako su se još pre nekoliko godina potpuno povukle iz medija, pažnja za popularne sestre ne jenjava, međutim, ističu da "ne vole da pročitaju loše naslove i komentare i da se ne vode parolom da je svaka rekla, dobra reklama".

- Ne trudimo se da budemo u žiži javnosti, ali smo ljudima izgleda interesantne - kaže Tina, a dodaje Barbar: Kad se piše u negativnom smislu naravno da mi ne prija, ne vodim se onim da je svaka reklama, dobra reklama. Pogotovu kada sam se ostavarila kao majka, ali naravno da prija kada mi neko napiše nešto lepo. Generalno i komenatri na Instagramu i ti ispod članaka mene apsolutno ne diraju, jer znam ko sam, šta sam.

Iako su se proslavile u rijalitiju, kažu da u neki takav format, odnosno rijaliti program sada nikada ne bi ušle.

Barbara je prvi put pred kamerama progovorila o razlazu sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom, s kojim je pre nekoliko meseci dobila i dete. Kako se spekulisalo da je njihovo odnos narušen zbog neke treće osobe, Babraru smo pitali i šta je razlog njihovog rastanka, na šta je ona jasno odgovorila:

- Nisam htela da se oglašavam o toj temi jer mi je dobrobit mog deteta na prvom mestu. Bože moj, ljudi se razilaze to je život. Naravno ostali smo u dobrimk, korektnim odnosima zbog deteta, jer je i meni i njemu dete na prvom mestu i to je to - kaže Barbara i otkriva koji je razlog koji je doveo do njihovog razlaza:

Tina i Barbara Šegetin, Kopaonik Foto: Nikola Tomić

- Nekako taj suživot kada živiš s nekim, pa onda dođe i mala beba, jednostavno smo shvatili da imamo različite poglede na neke stvari u životu i tako se sve nekako odvijalo, sakupljalo i onda smo odlučili da se raziđemo. Konkretan razlog, da je prevara ili nešto tako, to ne. Moram da se ogradim. Da ja znam, razlog za naš razlaz nije neka treća osoba.

Koliko ju je promenilo majčinstvo, ali i spekulacije o poznanstvu Tine i Barbare sa hrvatskim reprezentativcima, kao i detalji o novom biznisu koji pokreću u Beogradu pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA