Jelena je jedina voditeljka "Slagalice" koja nije plavuša: Udata je za dekana fakulteta, u braku su 18 godina

Voditeljka Slagalice, koja kviz krasi od marta 2020. godine, rodom je iz Sarajeva

  • 11
Jelena Simić Foto: Instagram/_simicjelena

Gledaoci prvog programa RTS-a u popularnoj "Slagalici" osim voditeljki sa svetlom bojom kose, mogu da vide i prelepu brinetu Jelenu Simić.

Voditeljka Slagalice, koja kviz krasi od marta 2020. godine, rodom je iz Sarajeva, a u intervjuu za "Politikinu TV reviju" rekla je da se sa 12 godina suočila sa svetom odraslih i da bi se o njenom životu mogao snimiti film. Prema pisanju ovog lista, seća se da kada je došla u Beograd, kad god bi neko jače zalupio vrata, ona bi se trgla i imala sećaj kao da je pala granata.

Udata je za uglednog profesora Dragana Simića, koji je prema zvaničnim objavljenim podacima, dekan Fakulteta političkih nauka.

Dragan je redovni profesor na predmetima Međunarodni odnosi, Globalna i nacionalna bezbednost, Savremene teorije međunarodnih odnosa, Savremene teorije bezbednosti, Spoljna i bezbednosna politika SAD, Spoljna i bezbednosna politika SAD posle Hladnog rata, Srpsko-američki odnosi, Međunarodni odnosi na početku 21. veka.

Od 2010. do danas je šef master akademskih studija SAD na na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, a od 2016. do danas i predsednik odbora za podizanje spomen obeležja ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću, piše na sajtu FPN.

Ove godine jula meseca, Jelena je objavila njihovu zajedničku fotografiju ispod koje se ponosno pohvalila da slave 18 godina ljubavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    18. decembar 2022 | 09:18

    Što bi moja tetka rekla,nema veze kako izgleda ,važno je da je Doktor,hahahah,pa jes...

  • Milan

    18. decembar 2022 | 09:15

    Udata za Deku 😆

  • Marko

    18. decembar 2022 | 09:54

    A ove druge su plavuše? Plavuša mora da ima prirodno plavu kosu,pod broj jedan! Pod dva,plave oči! E,onda je to plavuša! Ofarbana kosa i crne oči...plavuša?? Ne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA