≫ 

Potvrđen odlazak još jedne glumice iz "Igre sudbine": Bila je ikona serije

Po odlasku Milice i Žarka popularnu telenovelu napustile su još neke glumice, Danica Ristovski, Biljana Maletić Zaverla...

  • 3
Druženje povodom četvrte sezone serije "Igra sudbine" Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Vest da su Milica Milša i Žarko Jokanović posle tri i po godine napustili seriju Igra sudbine odjeknula je kao bomba. Nakon toga samo dolaze nove informacije o zvučnim imenima koji više neće glumiti u ovom popularnom ostvarenju, a sada se pominje i ime glumice Mire Banjac.

Verni gledaoci, koji su se od prvog dana vezali za Adu Kanački, u neverici su na društvenim mrežama tražili objašnjenje nadajući se da je reč o medijskom triku, nekom važnom zaokretu u scenariju koji se još drži u tajnosti, ili pauzi u emitovanju dok traje Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Bilo kako bilo, svaka opcija je dolazila u obzir, osim rastanka sa Adom. A on je, po svemu sudeći, definitivan.

Po odlasku Milice i Žarka popularnu telenovelu napustile su još neke glumice, Danica Ristovski, Biljana Maletić Zaverla... I tu nije kraj iznenađenjima. Kako otkrivaju izvoru bliski produkciji, u nastavku nećemo gledati ni legendarnu Miru Banjac, kojoj je u trećoj sezoni poverena uloga Gvozdenije Karamatijević, odnosno Madam Deni.

Podsetimo, kako je glumica Mira Banjac pre nekog vremena navela, "Igra sudbine" bila je jedini projekat koji je prihvatila, jer joj je potrebno vreme da se odmori od mnogobrojnih filmova i serija koje je snimala tokom prethodne dve godine.

Druženje povodom četvrte sezone serije Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Video: Lepo da vidite kako sam nekad bila i mlada: U Sopotu otvorena izložba posvećena Miri Banjac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dosta je bilo

    14. decembar 2022 | 17:04

    Da li igde u svetu postoji serija sa toliko epizoda? Što je mnogo, mnogo je, meni se već smučilo i ne gledam više, odavno. Ima sto načina da se to vreme pametno potroši.

  • Nikola Milosavljević

    16. decembar 2022 | 07:20

    Ne bi trebalo da Mira Banjac napusti tako vrednu ulogu

  • Nikola

    16. decembar 2022 | 07:17

    Ne bi trebala da ode Mira Banjac tako voli njenu ulogu u igri sudbine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA