Glumica burno reagovala na vest da je u drugom stanju: "Možda ne mogu da imam decu, moje telo, moj izbor"

Tihana smatra da je to intimna stvar, te se zbog vesti da je u drugom stanju, koju je objavio jedan portal, oglasila na svom Instagramu

  • 5
Branislav Bane Trifunović, Tihana Lazović Foto: ATA Images

Glumica Tihana Lazović u avgustu ove godine udala se za kolegu Branislava Trifunovića nakon tri godine veze, a sada se oglasila i burno reagovala na natpise da je u drugom stanju.

Otkako je stala na ludi kamen, neretko dobija pitanja vezana za trudnoću, a sada je zbog toga oštro reagovala.

Naime, Tihana smatra da je to intimna stvar, te se zbog vesti da je u drugom stanju, koju je objavio jedan portal, oglasila na svom Instagramu.

- Možda ne mogu da imam decu, možda ne želim imati decu, možda sam bolesna, možda pare želim da trošim na cipele a ne na pelene, možda nemam majčinski instinkt, možda silno želim ali se bojim... Možda mi je karijera važnija, možda sam nespremna, možda ne vidim smisao, možda sam lenja, možda su mi psi draži od dece, možda sam imala četiri spontana pobačaja, možda želim da plešem do pet sati ujutro, možda ne znam šta želim - napisala je ona i dodala:

- Možda nemam para, možda patim od depresije, možda mi se moje telo sad sviđa i ne želim da budem trudna, možda ne želim da prestanem da pušim, možda ne želim da izmišljam društveno prihvatljive razloge da budem majka. Zato, od*ebite. Moje telo, moj izbor - napisala je glumica na pomenutoj društvenoj mreži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Tihana Lazovic Trifunovic (@tihanalazovich)

Podsetimo, Bane i Tihana zaljubli su se u jednom beogradskom kafiću, te je njihov susret bio sasvim slučajan.

- Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u Božidarcu i trebalo je da sa njima idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikad ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako - rekao je glumac jednom prilikom za magazin "Gloria".

Video: Kakva haljina! Kakva energija! Bane i Tihana najveseliji mladenci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    14. decembar 2022 | 20:07

    Bravo Tihana.👏 Sve najbolje u životu vam želim.🎄🎈🥂🥳☃️

  • Mila

    14. decembar 2022 | 22:44

    Hahahhahaha dajem isti odgovor !!! Šta reći… Veliki pozdrav !

  • Vodolijax

    15. decembar 2022 | 08:11

    Nema leba od nje........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA