Miroslav Ilić otkrio kako mu je Ceca Ražnatović čestitala rođendan: Svakome takve poruke prijaju

Miroslav Ilić se pojavio na snimanju novogodišnjeg programa na jednoj televiziji, a tom prilikom se dotakao brojnih tema iz privatnog života

  • 0

Folk pevač Miroslav Ilić pojavio se na snimanju novogodišnjeg programa na jednoj televiziji i tom prilikom se dotakao brojnih detalja iz privatnog života.

Naime, pevač je u razgovoru sa sedmom silom otkrio da li su mu se slegli utisci nakon dva uspešna koncerta u Beogradu, ko mu je od kolega čestitao i poslao poruku podrške.

- Iz Mrčajevaca crpim energiju. Ja sam čovek koji nikad nije zvao nekoga na svoj koncert. Vi zaboravljate da ja ovo radim već 22 godine. Nikome nisam hteo da stvaram obavezu. Bila je tu Lukasova majka. Dobio sam mnogo poruka, a jedna od njih glasi: "Ljubavi, srećan ti rođendan, puno uspeha ti želim." Naravno, pričam o Ceci Ražnatović. Svakome takve poruke prijaju - započeo je Miroslav, a onda se dotakao i Lepe Brene i otkrio da li je dolazak na snimanje novogodišnjeg programa dan pre odložio kako se ne bi sreo sa njom.

- Nisam ni znao ko je sve juče gostovao. Ja da sam mogao da dođem, došao bih, imao sam nešto privatno da završim - dodao je Miroslav i otkrio da li bi ponovo delio binu sa Brenom, kao ranije.

- Delili smo mi binu kad je to imalo smisla i kad je to vredelo. To je bilo najlepše vreme - rekao je Ilić ne želeći da detaljiše o tome.

Miroslav je upitan i kako teče suđenje sa Mirjanom Antonović i šta se dešava sa presudom i žalbom.

- O tom, potom. Bićete obavešteni - bio je kratak Ilić.

Kompletan intervju sa Miroslavom pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Još fotografija Miroslava Ilića sa snimanja novogodišnjeg programa, pogledajte u galeriji ispod:

Video: Pogledajte atmosferu na početku koncerta Miroslava Ilića povodom 50 godina karijere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA