Provaljeno u stan Roberta De Nira, a razlog je bizaran: Policija momentalno reagovala

Prema izveštajima policije u pitanju je 30-godišnja žena poznata po nizu hapšenja zbog provala

  • 0
Robert Deniro Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Policija Njujorka uhapsila je danas ženu usred krađe poklona ispod božićne jelke Roberta De Nira nakon što je provalila u stan slavnog holivudskog glumca.

Naime, policajci su rano jutros oko 2.45 sati po lokalnom vremenu videli osobu ženskog pola kako ulazi u podrum zgrade u Istočnoj ulici broj 65, u otmenom delu Njujorka - Aper Ist Sajdu, pri čemu su pronašli i znakove nasilnog ulaska, preneo je Rojters.

Navodi se da je provalnica uhvaćena u De Nirovom stanu dok je punila kesu poklonima koji su se nalazili ispod jelke.

Dodaje se da se 79-godišnji glumac u to vreme nalazio u kući i da je sišao u prizemlje kada je čuo komešanje, prenosi "Tanjug".

Prema izveštajima policije u pitanju je 30-godišnja žena poznata po nizu hapšenja zbog provala, a portparol okružnog tužioca Menhetna rekao je da će se ona verovatno danas kasnije ili u utorak pojaviti na sudu da bi bila optužena.

Portparol De Nira nije želeo da komentariše slučaj, a jedino je rekao da se provala dogodila u privremeno iznajmljenom domu višestruko nagrađivanog holivudskog glumca.

Video: Robert de Niro po drugi put otvara studio, da li je sada naučio lekciju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA