Ovako Ana Korać izgleda u trudnoći: Njena mama objavila sliku, evo od koga se starleta ne odvaja

Starleta već mesecima uživa u ljubavi sa muškarcem koji je nepoznat u javnosti, a nakon što je zatrudnela "nestala" je sa javne scene

  • 12
Ana Korać Printskrin: TV Pink

Ana Korać povukla se iz javnosti nakon što je saznala da je u drugom stanju i obrisala je svoj profil na Instgaramu, kako bi na miru uživala u trudničkim danima. 

Starleta već mesecima uživa u ljubavi sa muškarcem koji je nepoznat u javnosti, a nakon što je zatrudnela "nestala" je sa javne scene.

I dok se mnogi pitaju kako straleta izgleda u trudnoći, njena mama je objavila ćerkinu sliku pored jelke. Ana se slikala sa svojim ljubimcem.

Ana Korać Printskrin: Instagram/ ljilja_korac

Podsetimo, pošto je saznala da je u drugom stanju, starleta je isključila Instagram i potpuno se povukla sa javne scene.

- Ne znam šta bih pre napisala i odakle počela.Toliko sam te želela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konačno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god devojčica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svetu. I nešto meni najslađe i najlepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka - počela je Ana i dodala:

- Čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom - napisala je Koraćeva kada je objavila radosne vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coyot

    21. decembar 2022 | 14:03

    Otac je možda nepoznat široj javnosti, ali zato je vrlo poznat policiji.😀

  • Hahah

    21. decembar 2022 | 14:19

    Kako izgleda?! Pa kao i uvek jezivo! Kao da druge planete! A koji mučenik je to odradio.... Svaka mu čast, kakav želudac! A, majka.... Pa ponosna😂😂😂😂kako i ne bi bila?!

  • Nenad

    21. decembar 2022 | 14:14

    Videla i ona da voz prolazi pa daj da rodim..a na kraju ce ostati sama kao i svaka od njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA