≫ 

Objava Milice Todorović "kida srce": Reagovala na snimak dečaka sa Daunovim sindromom koji je rasplakao region

"Nisu dali da se popne na binu", napisala je ona uz emotikon slomljenog srca

  • 6
Milica Todorović Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Instagram/milicatodorovic

Pevačica Milica Todorović reagovala je na strašan snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a snimljen u vrtiću "Trnoružica" u Širokom Brijegu na kojem se se vidi dečak sa Daunovim sindromom kako sedi u holu vrtića.

Prema navodima pojedinaca na društvenim mrežama, dečaku Jakovu je onemogućeno učestvovanje u organizovanoj priredbi, što je normalno, naišlo na osude javnosti.

Milica je ovaj krajnje tužan i poražavajući video koji prikazuje sliku našeg društva objavila na svom Instagramu i reagovala:

- Sve je naučio, ali mu nisu dali da se popne na binu - napisala je ona uz emotikon slomljenog srca i dodala:

- Ljubav za Jakova.

Podsetimo, ceo region potresao je snimak iz vrtića u Širokom Brijegu, na kojem se vidi kako jedna žena sa pozornice, tokom priredbe sklanja petogodišnjeg dečaka sa Daunovim sindromom. Potom se pojavio još potresniji snimak, na kojem taj dečak sedi na klupi u hodniku dok priredba traje, koji je objavila dečakova majka.

Objava Milice Todorović Printskrin: Instagram/milicatodorovic

Mama Dragana je za Avaz ispričala šta se tog dana događalo.

"Svako ima pravo na svoje mišljenje i Bogu hvala da je tako. Ja samo znam da neću stati i da moje dete niko neće ugrožavati. Mislim da se sve vidi na snimcima i na slikama i sve će se saznati. Ništa još nije ostalo da se ne sazna, a naravno da će direktorka reći svoje", kaže Dragana za Avaz.

Svog sina Jakova i ćerku Ritu je, naglašava, već ispisala iz tog vrtića, kako je i najavila. U celoj priči, kaže, postavlja se pitanje gde je bio asistent malenog Jakova?

"Teta koja je uzela Jakova sa pozornice nije njegov asistent. Njegov asistent nije bio uz njega. Mislim, želim da se zna da tete ne želim da uvlačim u sve ovo, one su divne i držale su do Jakova. Ali, zašto je Jakov dva meseca bio bez asistenta? Zašto me o tome niko nije obavestio? Jako sam solidarana osoba i da mi se to reklo, učestvovala bih u tome da se problem reši. Zašto Jakov nije bio u grupi uredan kada se silazilo na pozornicu, nego je sedeo na teti koja stažira u papučama, nije bio u patikama? Došla sam 15 minuta ranije i pratila sam decu i ranije. I drugi roditelji su videli kako sam ga uzela, rasplakala sam se, a trudna sam i stomak mi je do zuba. Rasplakala sam se kako me sve to pogodilo. Jesu li drugi roditelji videli kako se Jakov sam hteo popeti na pozornicu. Pustila sam ga i sam je otišao gore. Na kraju krajeva, ako dete nije diskriminisano, zašto asistent koji mu je dodeljen nije bio uz njega. Ponavljam, teta nije kriva, radi samo šta joj rečeno, a asistentu očito nešto drugo", u jednom dahu priča Dragana.

Video: Milica Todorović peva, a Ilda pala u trans: Lud provod na rođendanu pevačice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA