Brenin sin Stefan uplovio u novi posao: Napustio estradu, potpuno promenio fizički opis i postao biznismen

Ovu odluku podržali su i Brena i Boba, ne pokušavajući da ga pokolebaju u njegovim namerama

  • 5
Stefan Živojinović Foto: Nikola Tomić

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Stefan, odlučio je pre tri godine da se povuče iz javnog života iako je njegova pevačka karijera krenula uzlaznom putanjom, a sada se posvetio novom biznisu.

Ovu odluku podržali su i Brena i Boba, ne pokušavajući da ga pokolebaju u njegovim namerama. Kako je Brena ranije rekla, nema potrebe da od njih ne dobije samo ogromnu podršku.

- Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše dece. Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo. Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - rekla je Brena za "Stori" nedavno.

Kako tvrdi Hello, tri godine nakon saopštenja da se povlači, Stefan Živojinović je poslovni čovek.

Navodno on stoji iza novog brenda suplemenata, vitamina i lekovitog bilja koji se nedavno našao na tržištu, a ovaj portal piše i da je Lepa Brena učestvovala u kampanji za ove proizvode.

Kako Stefan sada izgleda pogledajte u nastavku teksta:

Pre izvesnog vremena, Lepa Brena je istakla da je ona kao majka zadovoljna jer je njen sin srećan i pronašao je sebe.

- Stefan je srećan i zadovoljan, ja kao roditelj sam mnogo srećna što je pronašao sebe u nečemu drugom i on će se time predstaviti javnosti naredne godine, ali bitno je da radi sa onime što voli - rekla je muzička diva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    24. decembar 2022 | 13:31

    Haahahah, kako lako oni postaju biznismeni, pa ovo je smesno!!!

  • Mili

    24. decembar 2022 | 12:41

    Mnogo znaci podrska roditelja, finansijska pogotovu, o tome 99% danasnjih mladih a i roditelja moze samo da sanja... Lepo kada mozes preko noci da postanes biznismen i poslovni covek, to nije samo u Srbiji tako. Svuda ima razmazene dece i bogatih roditelja. Ta deca nikada ne odrastu, ceo zivot su zavisna od roditelja i njihovih finansija

  • M-78

    24. decembar 2022 | 15:14

    Kao pevač promašaj....ajde sad da vidimo kao biznismen kako će da prođe...😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA