≫ 

Nada Topčagić otkrila detalje drame u avionu: Zapomagala i vrištala dok je koleginica hrkala mirno

Topčagićeva se prisetila turbulencija, za dlaku izbegnute avionske nezgode i stresa koji je tada doživela

  • 1
Nada Topčagić Nada Topčagić Foto: ATA Images

Pevačice Nada Topčagić i Viki Miljković, otkrile su sve detalje nemilog događaja, kada su zajedno putovale i doživele propadanje aviona, a nakon ove priče niko nije ostao ravnodušan.

Naime, Nada je u više navrata javno govorila o fobiji koju ima kada je letenje avionom u pitanju, a sada je gostujući u jednoj emisiji sa Violetom Viki Miljković, otkrila njihovu anegdotu iz aviona, koja je nasmejala javnost.

Topčagićeva se prisetila turbulencija, za dlaku izbegnute avionske nezgode i stresa koji je tada doživela, dok su Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške mirno spavali.

- Taške i Viki su bili u debelom snu, da ne kažem da hrču, a ja sam počela da čupam sve - rekla je Nada Topčagić.

- Ona je zapomagala i zavijala! Bilo joj je krivo što mi spavamo i ne možemo da vidimo da avion propada - otkrila je Viki u emisiji ''Magazin In'' kod Sanje Marinković.

Podsetimo, pevačica Nada Topčagić nedavno je izgubila kućnog ljubimca, psa Badžu, za kog je bila mnogo vezana, te se tom prilikom zarekla da više nikada neće imati ljubimce, jer teško podnosi gubitak. Folk pevačica je čak planirala da obeleži 40 dana od smrti svog psa Badže.

Video: Ludilo u Milanu: Nada Točagić došla da otpeva Ibrahimoviću Jutro je za 40. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. decembar 2022 | 16:38

    Propadanje aviona se nevidi nego oseti,on propadne naglo a tebi se sve podige iz zeluca,Avionu slomicu ti krila da ne letis ona bi tu bila ✈️😉Bora corba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA