≫ 

Ovo su reči pesme kojom će pevačica s Kosova predstavljati Albaniju na Evroviziji: Burne reakcije na tekst

Čini se da evropska publika i nije baš oduševljena pesmom koja se bavi tematikom porodice i izdaje

  • 21

Albanija je izabrala svog predstavnika za Evroviziju koja će se sledeće godine održati u Liverpulu, a predstavljaće ih Albina i Familja Kelmendi, rodom sa Kosova.

Odabirom predstavnika sa Kosova se dovodi u pitanje da li su ispoštovani svi propisi ESC-a, s obzirom na to da su i Albanci s Kosova bili uključeni u izbor predstavnika Albanije. No, osim toga i tekst pesme podigao je veliku prašinu.

Inače, Albina je numeru posvetila i Kosovu, što je objavila na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Naime, u komentarima ispod pesme mogu se pročitati različiti komentari, ali uglavnom su i ne baš tako najbolji.

"Nadam se da fanovi Evrovizije razumeju da ovo nije normalna pesma, ova pesma ima poruku koju fanovi treba da razumeju i glasaju za nju?",

"Ovde se pominje poordica i izdaja, baš žele da razruše sve sveto",

Komentari na pesmu za Evroviziju Printskrin: Youtube/Eurovision Song Contest

"Ova pesma ima sramnu poruku, porodica, razdor...",

"Peva o članovima porodice koji ne razgovaraju jedni sa drugima i zaboravljaju sopstvenu krv", samo su neki od komentara.

Čini se da evropska publika i nije baš oduševljena pesmom koja se bavi tematikom porodice i izdaje, dok opet s druge strane mnogi komentarišu da je u pesmi opevana porodica, odnosno nemarni roditelji koji odlučuju da se razvedu i unište svoj dom.

"Peva o razvodu, tužna pesma", "Razdor i propaste jedne porodice, sve sažeto u svega tri minuta", "Ovo je veoma sadržajna pesma posvećena porodicama koje su se raspale zbog sukoba i razdvojile svoje porodice, čak i do rodbine. Porodica je veoma slaba tačka abanskoj kulturi i ova porodica peva i daje poruku da volite svoju porodicu bez obzira, kroz dobre i teške trenutke i da ne dozvolite da bilo šta stane između" , neki su od takođe komentara ispod pesme.

Komentari na pesmu za Evroviziju Printskrin: Youtube/Eurovision Song Contest

Tekst pesme pročitajte u nastavku teksta:

"Nešto unutra mi zadržava dah. Ne znam šta je to

Želim da to zaustavim (Šta se dešava)

Imati sve. I imati sve, ali ne biti srećan

Oni se rastaju, samo za reč

Raskinuli su, ubili su ljubav

Oni se rastaju, zaboravili su da imaju dom

Sto sa decom...

Volite je/ga, kao i pre

Sačuvaj ljubav. Sačuvaj to za svoj život

Nemojte ga udarati kamenjem. Volite je/ga kao pre

Sačuvaj ljubav. Sačuvaj to za svoj život

Oni se rastaju. Samo za reč. Raskinuli su, ubili su ljubav

Oni se rastaju, Zaboravili su da imaju dom Sto sa decom..."

Video: Končita se srela sa Konstraktom i rekao joj tri reči: Tako si pretalentovana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boca70

    25. decembar 2022 | 16:16

    Svi govorite da je Kosovo i Metohija sveta srpska zemlja .Da li je neko postavio jednostavno pitanje,kako je moguće da je ogroman broj Srba prodao tu svoju svetu zemlju,svoje stanove po gradovima ,svoje kuće i imanja ,zaboravio svija viševekovna ognjišta , pa sada iz Beograda ,Novog Sada i drugih gradova i mesta iz centralne Srbije govori o prodatoj svetoj zemlji kao svojoj.Ako si nešto prodao to više nije tvoje .Jedino ko ima pravo da govori o Kosovu i Metohiju su Srbi koji su tamo i ostali i koji jedino na to imaju pravo.Koliko vas koji samo pričate ,je bilo na Kosovu od potpisivanja Kumanovskog sporazuma -deklaracije SBUN1244,koliko vas je bilo u ratu protiv Šiptarskih UČK terorista a koliko je pobeglo u inostranstvo da bi bilo mobilisano u tadašnju JNA vojske SRJ. Koliko vas je spremno da obuče uniformu vojske Srbije i ako treba da ide u odbranu Srba na Kosovu i Metohije .Koliko vas je bilo na Košarama ,Juniku Peći ,Prizrenu ,Đakovici ,Prištini,Drenici,Radonjičkom jezeru i drugim mestima na kosmetsko metohijskom ratnom području ? Lako je naglabati i biti na rečima junak ,a kada zagusti nek ratuju i ginu drugi...

  • MN CG

    25. decembar 2022 | 11:30

    Nista cudno ona je upravu treba da prestavlja Albaniju .. To je njihovazemlja i svi šiptari sa KOSOVA I METOHIJE TREBA DA NAPUSTE SRPSKU SVETU ZEMLJU... a to ce se desiti oni ce sami otici tamo gdje pripadaju da se oslobode grijeha sto uradili....

  • @Strahinja

    25. decembar 2022 | 12:21

    Privremeni stanovnici na Kosovu ,naglo beže i napuštaju svetu Srpsku Zemlju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA