Breskvica burno reagovala na izjavu poznatog ginekologa o menstruaciji: "Volela bih da oseti bar 1% tog bola"

U razgovoru sa voditeljkom, dr Protić je istakao da "većina žena nema bolnu menstruaciju", što je iznerviralo Breskvicu koja se i oglasila

  • 12
Anđela Ignjatović Breskvica Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Instagram/breskvicaaa

Mlada zvezda Anđela Ignjatović Breskvica burno je reagovala na izjavu pozantog i cenjenog ginekologa Dušana Protića koji je gostujući u jutarnjem programu TV Prva govorio o menstruaciji.

Kako je nedavno pokrenuta peticija da se ženama mesečno dodele dodatni slobnodni dani, tokom trajanja ciklusa. Tim povodom gosotovao je upravo cenjeni ginekolog, a njegova izjava iznervirala je mladu pevačku zvezdu, što je očito.

U razgovoru sa voditeljkom, dr Protić je istakao da "većina žena nema bolnu menstruaciju", što je iznerviralo Breskvicu koja se i oglasila:

- Obožavam što muškarac priča o tome kako većina žena nema bolne menstruacije. I kako to može da se izleči - napisala je besna Breskvica i dodala:

- Volela bih da oseti bar 1% tog bola, pa onda neka kaže kakav je bol u pitanju - dodala je.

Objava Breskvice Printskrin: Instagram/breskvicaaa

Inače, Dr Dušan Protić je specijalista ginekologije i akušerstva iz Beograda sa višegodišnjim iskustvom. Završio je Sanitetsku oficirsku školu 1973. godine.

Objavio je preko 50 stručnih radova u domaćim i inostranim stručnim publikacijama i preko 500 edukativnih članaka časopisima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragutin

    26. decembar 2022 | 13:42

    Pa i nije uredu da o tome prica neko ko to zna samo teoretski. Breskvica je u pravu.

  • 🫢

    26. decembar 2022 | 17:14

    Uopste nije bitno ko je ona , vise je bitno to da o menstruaciji i manstrualnim problemima prica muskarac. Neko ko nema pojma kako se zene osecaju tokom tog perioda, kakve bolove imaju i kako to podnose. Cak i zena da prica, bila bi kompetentnija, ali bi mogla da govori samo u svoje ime, jer nijedna zena taj period ne podnese isto.

  • nibrS

    26. decembar 2022 | 14:37

    Breskvica ko ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA