Ceca o porodici, željama i emotivnom životu: "Nije mi bilo lako da priznam sebi da sam teška osoba"

- Meni za sreću apsolutno nije potreban partner, ja svoja zadovoljstva pronalazim u svojim prijateljima i svojoj porodici - rekla je folk zvezda.

  • 3

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović iza sebe ima jako uspešnu godinu. Velika koncertna turneja koja je trajala čitave godine, žiriranje u Zvezdama granda, Ceca show program koji je osvojio simpatije publike, samo su neki od stvari koje su zaslužne što godinu privodi sa osmehom.

Ipak, najsrećnija je, kako ističe zbog činjenice što će porodica uskoro biti bogatiija za još jednog  člana jer sa nestrpljenjem očekuje drugog unuka.

U novogodišnjem intervjuu za Telegraf.rs Ceca je sumirala utiske i otkrila šta priželjkuje od naredne godine.

- Ja nemam neke prevelike želje, kao što i nisam osoba koja planira mnogo na duže staze. Kod mene je sve sad za sad. Poučena sam iskustvom da ne planiram previše unapred. Samo želim da imam mir, spokoj u duši, da sam okružena ljudima koji me zasmejavaju i usrećuju, da me okružuje porodica. Sada čekam i drugog unuka, Bože zdravlja u aprilu. Da se porodica proširuje, da putujemo, da pevamo. Šta više od toga da poželim. Ja sam u životu postigla sve što može na našim prostorima da se postigne sad samo to treba održavati i uživati u tome. Ja više ne jurim karijeru, ne jurim slavu i meni to više nije bitno. To je bitno ovoj omladini koja pravi karijeru i gradi se, ja sam sve postigla.

  • Ova godina za tebe lično je bila uspešna na privatnom i poslovnom planu uprkos tome što nisi u emotivnoj vezi. Da li je to pokazatelj da za tebe ta vrsta ljubavi nije prioritet?

- Meni zaista nije jer ja imam organizovan život na način kako sam ja to želela. Razmišljala sam da li bi ja mogla da budem sa nekim kao što sam ja. I onda sam shvatila da sam jako teška i da to ne dolazi u obzir. U svakom smislu sam teška. To je jako teško bilo za priznati, ali sam priznala. Ja imam neki svoj životni ritam i nisam žena koja je željna izlazaka, provoda i muzike. Meni je muzike preko glave. Glasne muzike. Ja više to ne mogu da slušam. Nisam željna restorana, ničega. Željna sam, pravo da ti kažem, nekih pasivnih odmora, gde je tišina, mir, cvrkut ptica. Meni to relaksira mozak. Drugo, nije lako pronaći neku srodnu dušu. Ja sam jako eksponirana osoba, ne prija to svima. Ne nose se svi lako sa time, kao što se ja nosim jer sam ja to birala, ja sam još kao dete zamišljala scenu i svoju slavu i popularnost i ja zaista uživam u tome. Naravno, nekada i meni treba mir i privatnost ali generalno, ja sam rođena za scenu. Znači, nisu svi ljudi spremni da sebe izlože javnosti što ja potpuno razumem. Moja sestra je na primer, samo zbog mene i velike ljubavi prema meni pristala da stane ispred kamera u "Ceca show", inače, i sami znate da se ona nikada nije eksponirala javno jer to nije deo njene ličnosti. Bogdana, snajka, ona to uopšte ne voli. Kada smo kretali "Ceca show" rekla mi je "ali ja nemam iskustva sa tim. Ne mogu da se snađem, ja to ne volim. Dok sam igrala košarku izbegavala sam medije i bežala sam od njih", jer je stidljiva po prirodi. Na stranu sve, meni za sreću apsolutno nije potreban partner, ja svoja zadovoljstva pronalazim u svojim prijateljima i svojoj porodici. Imam vrlo bogat socijalni život. Da li to bilo van moje kuće ili u mojoj kući ja sam srećna i zadovoljna. A imam i dovoljan broj godina da ako ne znam šta hoću, odlično znam šta neću. Napokon znam šta neću.

  • Da li je istina da Ceca voli da sluša sve sem svojih pesama na slavljima?

- Svi mi, odnosno moje kolege i ja, mnogo puta otpevamo te naše pesme počevši od studija dok ih snimamo, pa onda na nastupima i koncertima a tu je i ona narodska "tuđe slađe". Volim pesme od mojih kolega i pevam mnoge. Bolje znam tekstove pesama mojih kolega nego sopstvene što je katastrofa. Skoro sam bila u društvu sa Aleksandrom Prijović, Darom Bubamarom, Saletom Tropikom i Žikom Jakšićem iz Granda i tim povodom smo pevali svašta nešto. Ko šta želi, ko šta voli ali uvek smo gledali da pevamo tuđe pesme. Naše nam dosade.

  • Kada su u pitanju pokloni kako to izgleda u tvom domu? Da li je istina da ti jako voliš da primaš poklone?

- Volim i da poklanjam, a volim naravno i da primam poklone jer to je jedan oblik pažnje.. Sad za Novu godinu sam dobila poklon od moje sestre i zeta koji je fantastičan. Ja poklanjam sa velikim zadovoljstvom i Anastasiji i Veljku i Bogdani i mogu ti reći svi se raduju. Niko nije gadljiv (smeh).

  • Šta je ono što tebe može najviše da obraduje?

- Neki komad garderobe. Ja se ponašam kao stonoga, imam milion pari cipela, nikada mi nije dovoljno. Tako da par cipela, sandala. U principu ženske stvari. Vaučer za masaže.

  • Po čemu ćeš pamtiti ovu 2022. godinu?

- Po divnim stvarima. Mnogo fantastičnih koncerata, "Ceca show" koji je najgledaniji na svim kablovskim televizijama, "Zvezde granda", novi kandidati, nova energija. Suma sumarum, radim sve ono što volim. Svaki čovek sanja da radi ono što voli jer u tome apsolutno dok radi i uživa. Ja imam takvu privilegiju da mi je život dao da mogu da uživam u svom poslu.

  • Pitanje o novom albumu je neizbežno, a čini se da nerado voliš da ga čuješ?

- (smeh) Naravno da želim novi album jer meni isto zanči kada osvežim repertoar ali znate šta, stvarno ne mogu da spuštam kriterijume nakon svega što sam snimila i kakve pesme imam iza sebe. To će mnogi razumeti, neki neće, ali ja stvarno da pevam neke nebuloze, ne pada mi na pamet. Do sada sam čula preko 200 pesama, problem su mi tekstovi, problem su mi poruke u tim tekstovima, ako išta mrzim to je kada se piše na jedan banalan način. Mene to ne zanima. Velika je praznina u mom životu, ostala sam bez Marine koja je pisala fenomenalno jer je bila genijalna. Svaka njena pesma je imala poruku, imala je suštinu. Mnoge pesme mogu da se svrstaju u poeziju. Ona je za mene i moje kolege napisala preko 7000 pesama i hitova. To je mali problem, ali sa novom energijom ulazimo u 2023. i već sam napravila neke kontakte i treba da odem i čujem pesme, pa daće valjda Bog da se meni posreći i da snimim album.

Video: Detalj ispod srebrnog sakoa su svi zumirali: Ceca u elegantnom izdanju pokidala na Kopaoniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duska

    31. decembar 2022 | 20:16

    Zeno ti da otpevas rinqe, rinqe raja bice hit 🥰🥰🥰

  • admin

    31. decembar 2022 | 18:31

    Budi srecna, zivot ti je dao da uzivas. Ceni to i budi zahvalna.

  • Maja

    31. decembar 2022 | 20:45

    Sreca joj je bila naklonjena. To je sve .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA