Ana Rajković jakim rečima potkačila prijateljice koje su joj smestile aferu u Kataru: "Kad oluju izdržiš sam"

Ana je objavila svoju fotografiju i uz nju poslala snažnu poruku

  • 4
Ana Rajković Printskrin: Instagram/ rajkovic__ana

Ana Rajković, supruga golmana i srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića, nedeljama trudi da zaboravi na loš perodi i ostavi ga iza sebe, oglasila se i poslala jasnu poruku svima koji nisu ostali uz nju tokom afere zbog koje je tokom celog Svetskog prvenstva bila u žiži javnosti.

Naime, Ana je objavila svoju fotografiju i uz nju poslala snažnu poruku.

- Kada oluju izdržiš sam, posle biraj sa kim ćeš da se sunčaš - napisala je supruga našeg golmana u sklopu fotografije na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 𝘼𝙣𝙖 𝙍𝙖𝙟𝙠𝙤𝙫𝙞𝙘 (@rajkovic__ana)

Podsetimo, Rakovićeva je ranije komentarisala aferu Katar i ko stoji iza nje.

- To su komentarisali svetski mediji. Ja nemam šta da dodam. Momci su sve rekli. Oni su čak pomenuli i te momke koje ja i ne poznajem, ali klupko se razmotalo. To je sve smešno komentarisati, jer se ništa nije ni desilo. Nije bilo apsolutno nijednog dokaza da se o tako nečemu priča i da se stvara negativna slika o reprezentaciji, ali i ženi koja je majka. To je sve ružno, ali pošto je tamo bilo veoma mnogo Srba, kad sam došla na stadion, svi naši navijači i ljudi su mi prilazili s rečima podrške. I oni su svi bili razočarani, jer se ovo dešava prvi put, da sedma sila brani našu reprezentaciju, ali i mene, i zahvalna sam im na tome, dok su na Tviteru mnogi lažni profili, za koga se sada zna ko stoji iza njih, pravili lažnu aferu koja se nije ni desila - izjavila je Ana za Kurir ranije.

Ana je rekla i da celi slučaj prati policija.

- Naravno. Tako sam najlakše i otkrila o kome se zapravo radi. Njima će se sad baviti policija, a ja ću na kraju dodati šlag na tortu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    3. januar 2023 | 12:35

    Ma da ti si zlatna majka,sve zene fudbalera su pravljene na isti kalup,a oni su toliko glupi da to nikad nece ukapirati sta im je uslo u kucu i sa kim imaju decu...

  • bubuleja

    3. januar 2023 | 12:45

    svi ti veeerujeeemooo...

  • Гаргамел

    3. januar 2023 | 14:11

    Јел постоји речник ЈАКИХ РЕЧИ ? Хтео бих мало да порадим на себи и свом вокабулару 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA