≫ 

Tanja Savić uči sinove srpskoj tradiciji, pa otkrila neostvarene želje: "Neću drugi put u venčanicu"

"Ne znači da sam prestala da verujem u ljubav", priznaje Tanja

  • 0
Novogodišnji program Rts-a Foto: Nikola Tomić

Pevačica Tanja Savić praznike provodi sa sinovima u porodičnom domu i ističe da naslednike uči srpskoj tradiciji i običajima, koje je nasledila od svojih roditelja, pa zatim otkrila da li će se opet udati.

- Uskoro se bliži Božić i mi volimo da smo tog dana skupa. Deca obožavaju prazničnu atmosferu i neizostavno kićenje jelke, tako da su me baš obradovali kada sam se pre nekoliko dana vratila sa puta - kaže Tanja, a zatim se osvrnula na svoje detinjstvo i kako je ona provodila praznike sa porodicom:

- Isto kao i sada. Tata je unosio badnjak u kuću, a mama zrnevlje. Naravno, tu bi bila i tradicionalna trpeza na Badnje veče. To su lepi momenti koji ostaju urezani u sećanje.

Iako se mnogi interesuju da li je sama i koga je poljubila u ponoć, pevačica kaže da jače polovine nema na vidiku, te će praznike provesti sa sinovima i sestrom.

- Zasad, na ljubavnom planu ništa novo - kaže Tanja za Blic, a na pitanje da li ćemo je ponovo videti u venčanici, kroz osmeh kaže:

- E to se sigurno neće dogoditi uskoro, što ne znači da sam prestala da verujem u ljubav.

Muzički mag Saša Popović i dalje tvrdi da je pevačica Tanja Savić mogla biti još veća zvezda nego što jeste, rame uz rame sa Cecom i Brenom.

Novogodišnji program Rts-a Foto: Nikola Tomić

- Znam da je ranije govorio kako je ulagao najviše nade u mene. Sa ove distance, mislim da je sada ponosan na mene što je i izjavio u par navrata. To saznanje mi imponuje s obzirom na to da je on jedan od najznačajnijih ljudi u mojoj karijeri - sa osmehom na licu kaže pevačica.

Danas mnogi zameraju mlađim pevačicama što više vode računa o stasu, nego o glasu.

- Važno je da svako pronađe svoj put, a u ovom slučaju se svako služi onim što ima. Svakako se u današnje vreme muzika i sluša i gleda. Lepo je kada je u paketu i jedno i drugo.

Publika je zna samo kao veselu osobu, a ona otkriva šta je izbaci iz takta.

- To je najčešće zbog manjka vremena da sve stignem. Kada bi dan bio duži za dva sata, bilo bi idealno - kroz smeh naglašava.

Za kraj, otkrila je kakva je za nju bila 2022. godina i šta to sebi želi u narednoj.

Novogodišnji program Rts-a Foto: Nikola Tomić

- Ova godina mi je bila izuzetna, samo mi je žao jer mi je mnogo brzo prošla. Imala sam zaista puno lepih trenutaka u ovoj godini, lepo vreme provedeno sa decom, a uz to sam i imala puno nastupa i koncerata. Ipak, uspela sam da odvojim vreme i za prijatelje i porodicu pored svih obaveza. Ono što je bilo manje lepo je to što sam letos bila prehlađena i to je toliko uzelo maha da je trajalo skoro dva meseca- priča i nastavlja:

- Naravno da imam i puno neostvarenih želja. To je da snimim novi album u narednoj godini i da se ostvari neki veći solistički koncert.

Video: Tanja Savić bez pardona o Ani Nikolić: Žao mi je! Svi znate o čemu pričam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA