Karleuša za stajling u novogodišnjoj noći dala više od 9.000 evra: Zbog ovog brenda je sa mnogima i zaratila

Karleuša nije štedela ma kostimima za novogodišnju noć, pa je tako veći deo svog honorara potrošila na krpice, koje je verovatno obukla samo tu noć

  • 14

Pop zvezda Jelena Karleuša održala je spektakularni nastup u novogišnjoj noći u jednom od najluksuznijih hotela u Beogradu, a kako bi publici priredila pravi spektakl, kao što uvek i radi, samo za jedan autfit potrošila je više od 9.000 evra.

Jelena je tokom večeri promenila dva kostima, no drugi je posebno skrenuo pažnju s obzirom na to da se radi o kostimu koji potpisuje modni brend "Balenciaga", a za koji je izdvoljila pozamašnu sumu.

Ona se najpre pojavila u providnom, jednodelnom kostimu sa srebrnim šljokicama, koji je otkrivao crni donji veš, dok je na glavi nosila detalj sa perjem koji je asocirao na čuveni brazilski karneval.

Dok je u drugom delu nastupa, JK je raspametila publiku futurističkim metalik stajlingom, i to jednog od njenih omiljenih brendova - "Balenciaga".

Karleuša nije štedela ma kostimima za novogodišnju noć, pa je tako veći deo svog honorara potrošila na krpice, koje je verovatno obukla samo tu noć.

Kostim sačinjen od pantalona za koje je iskeširala 4.966 evra, bluze za koju je dala 3.263 evra i naočara od 985 evra - dovodi nas do neverovatne računice da je Jelena samo za jedan kostim potrošila 9.214 evra.

Kostim i brutalnu Karleušu u istom pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤦🏻‍♀️

    3. januar 2023 | 17:27

    Evo je dežurna cirkuska atrakcija. Ne može ni jedan dan da prođe bez vesti o njoj…

  • Filipa

    3. januar 2023 | 18:23

    Balensijaga je u sredistu pedofilskog skandala, nasa ,,diva" pruza podrsku, krasno!!

  • Krlja

    3. januar 2023 | 17:39

    Bolest ne bira...strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA