Poslednja Laćina fotografija iz Izraela: Pio vino, smejao se, a zatim misteriozno nestao

Laća je sa širokim osmehom pozirao fotografu, s podignutom rukom i tri prsta

  • 0
Milan Laća Radulović Foto: ATA Images/M.M.

Milan Laća Radulović sahranjen je prošlog utorka pored svog brata Miloša i majke Marine Tucaković na beogradskom Novom groblju.

Ipak, interesovanje javnosti za njegovu iznenadnu smrt u Izraelu 13. decembra ne jenjava, a sada je na mrežama isplivala poslednja Laćina fotografije, koja je nastala samo nekoliko sati pre nego što je nestao bez traga.

On je kasnije nađen na ulici u Tel Avivu bez znakova života, u jednom od tamošnjih najzloglasnijih kvartova.

Kao što se može videti i na fotografiji, pokojni tekstopisac je bio i više nego dobro raspoložen pre svoje smrti. On je sa prijateljima nakon celodnevnog obilaska znamenitosti seo u jedan restoran internacionalne kuhinje, a na stolu se može videti i flaša vina, kojim su nazdravljali.

Laća je sa širokim osmehom pozirao fotografu, a rukom je sa tri prsta. Nakon što su se vratili iz ovog restorana, gde ništa nije ukazivalo na tragediju koja će se kasnije desiti, Laća je naglo promenio raspoloženje.

Izgledao je kao da je pao u depresiju, osmeh mu je u trenutku nestao s lica. Prisetio se pokojnih majke Marine i brata Miloša i nekih teških priča. Tad se i rasplakao. Prijatelju je rekao da želi da bude sam, pa je u noćnim satima izašao iz smeštaja u kom su bili i rekao da će se javiti kasnije, što se nije desilo. Nažalost, kada je njegovo telo pronađeno, Laća je bio mrtav već dva dana, piše "Kurir".

Milan Laća Radulović Printskrin: Twitter

Video: Sahranjen Milan Laća Radulović: Brojni prijatelji, ličnosti sa estrade i rodbina se oprostili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA