Sin pokojnog Danila Lazovića je poznati sportista: Sav je u mišićima, a očev lik tetovirao je na ramenu

Lazovićev naslednik se pre deset godina oženio svojom vršnjakinjom, rukometašicom iz Slovenije Barbarom Varlec, sa kojom je dobio sina Luku

  • 9
Vuk Lazović Printskrin: Instagram.com/lazovicvuk

Legenda našeg glumišta Danilo Lazović, koji je preminuo 2006. godine, u 54. godini, ostavio je iza sebe četvoro dece koji se ne eksponiraju javno.

Najstarija ćerka Jelena postala je farmaceut, Milena je završila psihologiju, dok najmlađi Miloš sa mamom Brankom vodi prodavnicu mešovite robe na Avali, dok je četvrti sin Vuk uspešan sportista.

Vuk, koji je rođen 1988. godine, još kao dečak je počeo da trenira rukomet. Ponikao je u Partizanu, a u međuvremenu je izgradio uspešnu internacionalnu karijeru. Početak pandemije zatekao ga je u Južnoj Koreji, a trenutno je u Kuvajtu.

Lazovićev naslednik se pre deset godina oženio svojom vršnjakinjom, rukometašicom iz Slovenije Barbarom Varlec, sa kojom je dobio sina Luku. Porodična baza im je u Podgorici.

Vuk i Barbara, koja je posle udaje uzela prezime Lazović, upoznali su se 2009. godine, dok su oboje igrali u Zaječaru. Posle dva meseca druženja priznali su jedno drugom da su zaljubljeni i to je bio početak ljubavne priče koja i danas traje.

S obzirom na to da je sportista, Vuk je u treningu i ozbiljan je frajer. Ono što je posebno zanimljivo jestu i mnogobrojne tetovaže koje ima na svom telu, a jedna koju je posvetio svom pokojnom ocu posebno.

Vuk je Danilov lik istetovirao na svom ramenu i tu tetovažu posebno ističe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA