Dečko Marije Karan intrigira javnost: Sestra mu je udata za fudbalera, a o njihovoj svadbi se još uvek priča

Ljubav planula u Londonu, a glamurozna svadba u Monaku oduševila javnost

  • 0

Juče je u domaćim medijima odjeknula vest da glumica Marija Karan nakon burne romanse i skandala u centru Beograda, ponovo ima dečka.

Glumica je navodno uplovila u romansu sa Crnogorskim biznismenom Markom Gvozdenovićem, sinom Crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS.

Ono što je manje poznato, jeste da Marko ima sestru Mariju, koja je udata za kapitena fudbalske reprezentacije Crne Gore, Stevana Jovetića.

Njih dvoje su se venčali 2020. godine kada su upriličili intimno venčanje u krugu porodice, kumova i najbližih prijatelja u prelepoj sali opštine grada Monaka, blizu "Prinčeve palate". Svečana ceremonija održana je tada na francuskom i engleskom jeziku.

Iako su oboje iz Podgorice, Marija i Stevan su se upoznali u Londonu, na večeri sa zajedničkim prijateljima, u periodu dok je Marija studirala, a Stevan igrao u "Mančesteru", o čemu su i javno pričali.

Marija je svojevremeno istakla da su mnogo putovali, uprkos teškom usklađivanju zajedničkog vremena sa obavezama koje imaju. Cenili su zajedničke trenutke i maštali o vremenu kada će stalno biti zajedno, uz mnogo uzajamnog poverenje i velike podrške.

Marija ne krije da se zaljubila u Stevanov šarm i smisao za humor, a danas su životni partneri.

- Postali smo životni partneri, ali i prijatelji koji se poveravaju. U Stevanu vidim sve karakteristike osobe sa kojom želim da provedem život. Imponuje mi što ga cene, ne samo kao fudbalera, nego i kao čoveka. Takav status ne dolazi sam od sebe, nego se zavređuje - istakla je ona.

Proslavljeni fudbaler je istakao da se u Mariju zaljubio jer je ambiciozna, brižna, posvećena i uspešna u svemu što radi. Za njegov posao ima razumevanja, jer obožava fudbal.

- Verovatno je neskromno, ali smatram da je naša ljubav posebna i da je svakim danom sve jača. Oboje smo vredni, uporni, istrajni u nameri da ostvarimo zacrtano. To smo poneli iz naših porodica, za koje smo izuzetno vezani - rekao je Stevan, prenosi Blic.

Podsetimo, glumica Marija Karan je Novu 2023. godinu dočekala u društvu novog izabranika, Marka Gvozdenovića, sa kojim je iste večeri i uslikana u strasnom poljupcu u jednom prestoničkom restoranu.

Inače, Marko iza sebe ima svež brak. On se oženio na leto prošle godine, a brak je doživeo krah nakon samo nekoliko meseci. Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije "Iron Investments and Advisory".

Video: Bujne grudi Marije Karan se treskaju i skakuću od džombi dok se vozi džipom kroz džunglu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA