≫ 

Lepa Lukić kroz suze o Zoranu Kaleziću: "Čuli smo se pre pet dana, nije mogao da priča..."

"Jako mi je teško, ne znam šta ću više, svaki dan neko umire", rekla je Lepa

  • 3
Zoran Kalezić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Zoran Kalezić preminuo je u 73. godini posle duge i teške bolesti, a od njega se kroz suze oprostila i koleginica Lepa Lukić s kojom je godinama bio u dobrim odnosima.

Lepa se javila uplakana i izjavila da je dva minuta pre poziva saznala da je preminuo Kalezić.

- Saznala sam pre dva minut, zvao me je naš zajednički prijatelj. Jako mi je teško, ne znam šta ću više, svaki dan neko umire - rekla je Lepa.

Kako je otkrila sa Zoranom se poslednji put čula pre nekoliko dana i ističe da tada "nije mogao da govori".

- Čuli smo se pre pet, šest dana. Nije mogao da priča, baš je bio loše. Bolestan je bio, nije to krio, mnogo sam ga volela. Mnogo smo bili dobri prijatelji, sa njim sam najviše u životu provodila vreme, i družila se, i putovala, i sve. Bio mi je kao brat rođeni, tako sam ga i volela - kaže kroz suze.

Podsetimo, pevač se od kraja 2021. godine borio s karcinomom pluća, a nakon što je saznao dijagnozu bio je i operisan u jednoj crnogorskoj bolnici.

Međutim, svestan da se radi o podmukloj bolesti, koja je u svakom momentu uznapredovala, sve češće se sećao pokojnog kuma Tome Zdravkovića, koji je preminuo od raka prostate.

- Sada sam polako krenuo na put ka mom kumu Tomi. Uskoro ćemo se sresti, ali imam još nešto da uradim dotad. Čekam koncert u Domu sindikata da još jednom čujem note koje sve organe vraćaju na pravo mesto. Imam potrebu da još jednom vidim sve te ljude u publici - rekao je Kalezić nedavno i kroz suze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    4. januar 2023 | 17:05

    E Lepa Lepa,kako ste se čuli ako on nije mogao da priča?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA