Toma i Nadežda odbijaju da govore o "Zadruzi": "Ne želimo da se uz naše ime spominje rijaliti"

Nadežda ističe da su sada fokusirani na karijere i da Toma želi da je postavi na sam vrh estrade

  • 2
Toma Panić, Nadežda Biljić Foto: Nikola Tomić

Pevačica i bivša rijaliti učesnica, Nadežda Biljić i njen emotivni partner, takođe bivši rijaliti učesnik, Toma Panić, uživaju u životu van "Zadruge".

Naime, oni su odlučili da se povuku iz javnog života i posvete sinu koji je prevremeno rođen kao i sopstvenim karijerama, koje su krenule uzlaznom putanjom.

- Ovde smo izgradili svoj svet. Živimo skromno, nenametljivo i mirno. Ne družimo se sa sugrađanima i komšijama, posvećeni smo detetu i trudimo se da iz njega izvučemo maksimum - rekli su Panić i Biljićeva

Par je dodao da Longo zbog toga što je rođen sa jednim kilogramom i u sedmom mesecu zaostaje u razvoju.

- On je sitniji nego njegovi vršnjaci i još uvek ne govori. Sada je u fazi kada ne miruje, grize sve što mu se nađe na putu, uključujući i sto - rekao je kroz smeh Toma i dodao:

- Nadežda bi volela da rodi još troje dece, ali sam joj ja rekao da ćemo sačekati dok Longo ne bude onakav kakav treba da bude. Da progovori, da se razvija u skladu sa svojim godinama, da ga izvedemo na pravi put - iskren je Toma, dok Nadežda, kao i svaka majka, nalazi opravdanje.

- On sve zna i razume, ali ne ume da kaže. Iako je vezan za mene, ja se trudim da od njega ne napravim majčinog sina. Iako svi kažu da liči na mene, ja tvrdim da je isti otac - kaže iskreno zaljubljena Nadežda.

Toma Panić, Nadežda Biljić Foto: Nikola Tomić

Toma i Nadežda su otkrili i koje su im želje u novoj 2023. godini.

- On želi da me postavi na sam vrh domaće estrade jer smatra da mi to mesto zbog mog glasa pripada. Ja sam njemu poželela da se posveti modelingu jer je to njegova ljubav - iskrena je Biljićeva.

Nadežda ističe da joj kuvanje i dalje ne polazi za rukom i da joj Toma uvek nalazi neku zamerku.

- Kuvam, ali ne sjajno. Kada god nešto pripremim i potrudim se, on mi kaže da nije dovoljno slano, slatko, te da nije ukusno... Zato češće kuva on, ili čak njegova mama. Neću da se mešam, da se ne uvrede - rekla je Nadežda.

Toma i Nadežda izbegavaju da govore o "Zadruzi", koja ih je proslavila, budući da nemaju lepe uspomene na istu.

- Ne želimo da se uz naše ime spominje rijaliti, iako smo svesni da smo bili deo toga. Smatramo da je to iza nas, deo je naše ružne prošlosti. Imamo svoje profesije i želimo da nas ljudi po tome prepoznaju - ističu oni.

Nadežda i Toma su se, nakon rijalitija, osvestili i kada je konzumiranje alkohola u pitanju.

- Probali smo, videli smo da ne umemo da pijemo niti da se ponašamo kada popijemo. Kada bismo znali da stanemo i zadržimo se na jednom piću, nazdravili bismo uvek, ali pošto ne umemo, onda i ne pijemo. Često se šalimo da izgledamo kao lečeni alkoholičari kojima kada pomeneš reč alkohol, skaču kao opareni - bili su iskreno Toma i Nadežda za "Alo!".

Video: Dok smo čekali zlatne odbojkašice na aerodromu, uhvatili smo ljubavni par iz Zadruge: Sad su u braku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hpj

    5. januar 2023 | 16:46

    Bravo ovo za zadrugu Ova žena zaslužuje da bude poznatija od slobe npm. Ljepse pjeva od njeg

  • Ko kaze,

    5. januar 2023 | 20:04

    Ahahah,pa vi ste bili prvi akteri 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA