"Jasno mi je da se zaljubila": Majka Aleksandre Nikolić prokomentarisala njen odnos sa Filipom Carem

Čestitke i video klip Careve podrške za vreme novogodišnjih praznika, mnogo je toga promenio, bar kada su njegove emocije i ponašanje u pitanju, a od tada je dosta smireniji i sigurniji u odnos sa Nikolićevom

  • 2
Aleksandra Nikolić i Slovenka Nikolić Foto: Kobra

Rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car su čini se nakon svih nesuglasica uplovili u mirnu luku. Kako se diže prašina oko njijhovog odnosa, komentar nije izostao ni od Aleksandrine majke Slovenke.

Naime, čestitke i video klip Careve podrške za vreme novogodišnjih praznika, mnogo je toga promenio, bar kada su njegove emocije i ponašanje u pitanju, a od tada je dosta smireniji i sigurniji u odnos sa Nikolićevom.

U više navrata je priznao da je ona jedina devojka koju bi rado doveo u porodični dom u Crikvenici.

Iako često sumnja u njegovu ljubav i vernost, Aleks neretko ističe da je nikad zaljubljenija i da joj je mnogo lepo pored Filipa, a da je jedino što je brine mišljenje njene majke, za koju je sestra Jelena rekla da nije dobro ni psihički ni fizički.

Tim povodom se oglasila i Aleksandrina majka i prokomentarisala odnos njene ćerke i Cara.

- Ne mogu da verujem sebi, a ne nekom drugom. Hvala njegovim roditeljima na lepim rečima i lepom mišljenju o mom detetu, zaista hvala od srca... Ali meni kako je, moja duša zna. Dela govore sve, vreme će najbolje pokazati. Krivo mi je što joj ne dozvoljava da komentariše, jer je ona dobar komentator. To je nešto što mi smeta, on je zaustavi u priči, a ona kao luda sedne i ostane na tome. Vidim i jasno mi je da se zaljubila, ali koliko će on to ceniti, to je do njega - priznala je iskreno Slovenka za "Pink".

Podsetimo, Slovenka je imala negativan stav u vezi ovog odnosa dok su njih dvoje bili u izolaciji a o Filipu je rekla sledeće:

- To su priče za malu decu, ja njemu ništa ne verujem. Ostvario je svoj cilj, sram ga bilo. Što dalje od mog deteta, neka je ostavi na miru. Samo da izađu više iz izolacije.

Video: Biram devojke kao da sam slep: Dejan Dragojević o pominjanju Aleks na suđenju Belivuku i o Dalili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    6. januar 2023 | 11:01

    Ljubav traje do kraja zadruge,a onda noga u ....tako je bilo sa svakom domacicom 😜😜😜

  • Mia

    6. januar 2023 | 14:08

    Tačna je ona narodna,,gledaj majku biraj kćerku"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA