Karleuša objavila snimak unezverenog medveda po Zlatiboru: Poslednjih 10 masovnih ubistava počinili su lovci

Karleuša je podsetila i nedavnu tragediju koja se dogodila kod Pirota, kada je lovac greškom umesto divlje životinje, sa pet metaka pogodio dete (13)

  • 15
Jelena Karleuša Foto: Kobra, Printskrin: Instagram/karleusastar

Pop diva Jelena Karleuša koja je nedavno pokrenula "peticiju za zabranu lova i ubijanja divljih životinja" objavila je sada snimak sa Zlatibora na kojem se vidi kako policijska patrola juri unezverenog i izgladnelog medveda po naseljenom mestu i još jednom apelovala da se zabrani lov na životinje.

Na snimku se vidi kako uplašeni medved, koji je izgleda slučajno zaluteo u naselje beži, a za njim juri džip policijske patrole. Karleuša se oglasila i javno apelovala da se medved ne ubija:

- Jadna izgladnela životinja!!!! Ne ubijajte divlje životinje!!!! Pokažite milost i osudite one koji ubijaju iz zabave!!!! - napisala je Jelena ispod snimak koji je objavila.

Ona je zatim nastavila da apeluje na institucije, državu, ali i ljude da prekinu sa lovom na divlje životinje i pokažu milost.

- Ne mogu više da gledam ubijanje životinja po Srbiji!! Kakvi smo to neljudi. Kako dozvoljavamo da nam bagra sa puškama ide i ubija ugrožene životinje iz zabave!!!Lovci su psihopate koje uživaju u ubijanju i to nazivaju svojim hobijem i pravom!!! Životinje ne postoje da bi ih mi ubijali!! Pogotovo ne iz zabave!! Srbi su uvek bili veliki i plemenit narod!! Ustanite protiv lova i lovaca!!! Divlje životinje su naše nacionalno blago, učite decu milosti prema životinjama!! Životinje ne žele da umru i ne postoje na ovoj planeti da bi ih neko ubio samo zarad slike pored leša za uspomenu!!! Probudite se dok nije prekasno, dok ne istrebimo sve - apelovala je ona.

Karleuša je podsetila i nedavnu tragediju koja se dogodila kod Pirota, kada je lovac greškom umesto divlje životinje, sa pet metaka pogodio dete (13).

- Lovci nisu ništa drugo, nego naoružane psihopate sa ubilačkim porivom, po pravilu u alkoholisanom stanju, koji van svake kontrole i zakona idu i ubijaju šta i koliko stignu u želji da smire želju za ubijanje! Mora da postoji zakon o zaštiti životinja i kažnjavajući ovih bolesnika koji naoružani haraju  i realnu su opasnost za društvo! Poslednjih 10 masovnih ubistava ljudi na ovim prostorima počinili su upravo oni koji sebe nazivaju lovcima! Ko psihopatama daje oružje???? - napisala je ona.

Karleušinu objavu pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasa

    9. januar 2023 | 15:23

    E ona da se ne oglasi o bilo čemu to bi bilo čudo neviđeno. Mi smo gori što je uopšte komentarišemo.

  • Pobir

    9. januar 2023 | 15:09

    Mozda se jadni meda unezverio kad je video divu?

  • Febo

    9. januar 2023 | 16:07

    Sta se ova svuda trti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA